29-31 травня – перший Львівський медіафорум

29-31 травня – перший Львівський медіафорум

27 Травня 2013
15390

29-31 травня – перший Львівський медіафорум

15390
Головною темою буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?»
29-31 травня – перший Львівський медіафорум
29-31 травня – перший Львівський медіафорум

З 29-31 травня 2013 року  відбудеться  Перший Львівський медіафорум. Про це повідомляють організатори форуму.

 

Головною темою першого медіафоруму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?»

 

На Медіафорумі будуть обговорювати теми світових тенденцій у розвитку засобів масової інформації, новітні стандарти журналістики та сучасні тренди в медіауправлінні. На форум приїде близько 400 учасників, серед них - 45 спікерів із 6 країн: Україна, Польща, Росія, Швеція, США, Данія.

 

Програма медіафоруму:

 

29 травня. «Медіа майбутнього»

 

Відкриє медіафорум Павло Шеремет  з доповіддю  «Стратегія блакитного океану для медіа». Також виступить  доповідач із США Ерік Гарріс (Buzzfeed.com), з Росії - Віталій Лєйбін («Русский репортер»). Своїм досвідом також ділитимуться топ-спікери з України: Борис Ложкін (UMH group), Анна Добривечір (TNS), Назар Панчишин (1+1 медіа), Сергій Рахманін (Дзеркало тижня), Леонід Цодіков (Український медіа холдинг), Костянтин Квурт, Андрій Маштаков «Інтерньюз Україна», Максим Саваневський (watcher.com.uа), Анатолій Бондаренко та Роман Кульчинський (Texty.org.ua). У перший день Медіафоруму відбудеться також дискусія «Чи вдається традиційним медіа, що перейшли в онлайн, знаходити ефективні бізнес-моделі та цікавий контент?». Для учасників форуму проведуть також презентації МФ «Відродження» та факультет журналістики ЛНУ імені Івана Франка.

 

Модератор дня - Діана Дуцик (ms.detector.media)

 

30 травня. Медіастандарти. Морально-етичні аспекти роботи.

Про медіастандарти та морально-етичні аспекти роботи доповідатимуть спікери з Данії, Польщі, Росії та України. А саме: Адам Міхнік (Gazeta Wyborcza, Польща), Міхаель Андерсен (Данія), Наталія Лігачова (Детектор медіа), Роман Вінтонів (The Show Time), Ігор Починок (Експрес), Мустафа Найєм (Українська правда), Валерій Калниш «Комерсант Україна», Зураб Аласанія «Mediaport», Адам Рейхардт (New Eastern Europe), Вахтанг Кіпіані (Історична правда), Василь Расевич (Zaxid.net).

 

У цей день відбудеться 2 дискусії: «Як писати про політику і залишатися незаанґажованим?» та «Дискусії про історію ЗМІ: на шкоду чи на користь?»   

Другий день медіафоруму завершить Церемонія нагородження премією імені Олександра Кривенка у галузі журналістики.

 

Модератор дня - Андрій Куликов (ICTV).

 

31 травня. Медіаменеджмент

Учасники почують доповіді від: Крістоффера Ларссона (Aftonbladet, Швеція), Леоніда Бершидського (DesignDepot), Джозефа Галерно (Mezzobit, США),  Вероніки Менжун (Fojo Media Institute), Анни Бараннік (1+1 медіа), Світлани Єременко (Український освітній центр реформ), Юрка Банзая (oll.tv); Романа Андрейка (ТРК «Люкс»), Катерина Котенко (Індустріальний телевізійний комітет); Сергія Тихого (Кримская газета), Параски Дворянин (ТРК «Люкс»), Наталії Балюк (Високий Замок), Дмитра Добродомова (ZIK).

У дискусії «Чого хоче бізнес від медіа? Чого хочуть медіа від бізнесу?» візьмуть також участь і представники бізнесу: Марцін Куксіновіч (ПАТ «Кредобанк») та Володимир Хіцяк (МТС).  Завершальна дискусія Львівського медіафоруму буде присвячена темі «Чи може регіональне медіа бути якісним і конкурентноспроможним?».

 

Модератор дня - Вікторія Сюмар (Інститут масової інформації).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду