19 березня - чергове засідання колегії Держкомтелерадіо України

18 Березня 2013
5506
18 Березня 2013
12:01

19 березня - чергове засідання колегії Держкомтелерадіо України

5506
19 березня - чергове засідання колегії Держкомтелерадіо України

19 березня о 10.00 у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення (вул.Хрещатик, 26) відбудеться чергове засідання колегії Держкомтелерадіо України.

 

У порядку денному - розгляд наступних питань:

1. Про стан інформаційного простору Хмельницької області.

Доповідач - заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької обласної державної адміністрації Марія Яруш, співдоповідач - генеральний директор Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр» Олена Павлюк.

2. Про стан виконання Держкомтелерадіо України законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян.

Доповідач - перший заступник Голови Держкомтелерадіо України Анатолій Мураховський.

3. Про результати фінансово-господарської діяльності госпрозрахункових підприємств сфери управління Держкомтелерадіо України та стан виконання ними фінансових планів у 2012 році.

Доповідач - директор фінансово-економічного департаменту Наталія Бартош.

4. Про проект переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2013 рік.

Доповідач - директор департаменту видавничої справи і преси Олексій Кононенко.

5. Про стан виконання прикладних розробок у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансової підтримки розвитку наукової інфраструктури у 2012 році.

Доповідач - директор департаменту видавничої справи і преси Олексій Кононенко, співдоповідач - директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов.

6. Про перелік фестивалів теле- і радіопрограм на 2013 рік, засновником (співзасновником, співорганізатором) яких є Держкомтелерадіо України.

Доповідач - директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов.

7. Різне. Про нагородження працівників інформаційної та видавничої сфер України.

Доповідач - перший заступник Голови Держкомтелерадіо України Анатолій Мураховський.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.. 278-52-55; e-mail: pr@comin.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду