До 7 червня приймаються матеріали на конкурс «Репортери надії в Україні»

28 Травня 2013
12910

До 7 червня приймаються матеріали на конкурс «Репортери надії в Україні»

12910
До 7 червня приймаються матеріали на конкурс «Репортери надії в Україні»

Триває ІІІ Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» для журналістів, матеріали яких є інформацією - «носієм рішень».

 

Інститут екуменічних студій УКУ запрошує журналістів до участі у конкурсі. Крім того над конкурсом працюють молоді та ініціативні студенти Інституту екуменічних студій УКУ, що здійснюють моніторинг українських ЗМІ та відбирають кращі добрі новини у сфері суспільства, економіки, культури та релігії.

 

Прийом конкурсних матеріалів триватиме до 7 червня 2013 року.

 

Критерії відбору матеріалів:

- роботи повинні містити конкретні рішення проблем та відповідати на актуальні питання світового, національного чи місцевого значення; бути доступними для розуміння широкого кола людей; сприяти подоланню концептуалізму на основі дослідження конкретного прикладу; мають бути креативними; базуватись на моральних цінностях та журналістській етиці; передавати складність і комплексність певного феномену та різні підходи для його сприйняття.

- обсяг конкурсних робіт: друковані - не більше 15 тис. знаків, відеоматеріали тривалістю до 60 хв., аудіоматеріали - до 30 хв.  

 

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно надіслати конкурсні матеріали, що відповідають вимогам Конкурсу, та опубліковані, показані, озвучені в українських ЗМІ українською або російською мовами та розміщенні в електронних ЗМІ в період з 6 червня 2012 року по 7 червня 2013 року разом з заповненою анкетою, встановленого зразка.

 

Участь у конкурсі можуть брати штатні та позаштатні кореспонденти українських друкованих та електронних ЗМІ, телебачення і радіо, чиї матеріали відповідають вимогам Конкурсу.

 

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія». Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 3000 грн і відзнаки учасників Конкурсу. Автори двох наступних місць - призи від спонсорів і дипломи учасників Конкурсу. Фіналісти отримують дипломи учасників Конкурсу. Нагородження переможців відбудеться під час VI Екуменічного соціального тижня (жовтень 2013 року).

 

«Репортери надії в Україні» - це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень» (інформація, яка не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем та спонукає людей до дій).  I Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» відбувся у травні 2009 року.  Загалом у конкурсі взяли участь 714 робіт з різних куточків України.  У II Всеукраїнському конкурсі взяло участь понад 800 робіт з усіх областей України та з АР Крим. Вручення нагород відбулося 28 вересня 2011 року під час ІV Екуменічного соціального тижня «Реформи через довіру».

 

Матеріали з поміткою «На конкурс» надсилайте на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17 або на електронну адресу reporternadii@gmail.com

 

Докладніше про конкурс дивіть тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду