Зараз в "Телекритиці" до 17:30 відбувається чат-конференція за участю Сергія Бойка, президента групи компаній ВОЛЯ

12 Серпня 2004
981

Зараз в "Телекритиці" до 17:30 відбувається чат-конференція за участю Сергія Бойка, президента групи компаній ВОЛЯ

981
В чат-конференції також бере участь заступник директора "Воля-Кабель" Валерій Салямов. Тема конференції - "Ситуація навколо компанії ВОЛЯ: явні та приховані причини конфлікту з правоохоронцями". Чат-конференція відбувається за адресою telekritika. kiev. ua/chat. Зараз, (12 серпня, з 16. 00 до до 17. 30) відбувається чат-конференція за участю Сергія Бойка, президента групи компаній ВОЛЯ.
Зараз в "Телекритиці" до 17:30 відбувається чат-конференція за участю Сергія Бойка, президента групи компаній ВОЛЯ
Тема конференції: "Ситуація навколо компанії ВОЛЯ: явні та приховані причини конфлікту з правоохоронцями". Учасники чату зможуть поставити будь-які запитання.

Бойко Сергій Юлійович, президент компанії "ВОЛЯ", народився 1 січня 1970 року в м. Новомиргород Кіровоградської області.

Закінчив Харківський юридичний інститут (зараз – Національна юридична академія України ім. Я. Мудрого).

У 1995 році створив власну юридичну фірму.

З 1996 року працює в компанії SigmaBleyzer, з 1999 року - член Ради директорів.

З березня 2002 року – президент групи компаній ВОЛЯ, до складу яких входить кілька юридичних осіб.

Компанія "ВОЛЯ" – один з найбільших провайдерів телекомунікацій.

Компанія надає послуги кабельного телебачення та швидкісного доступу до Інтернет. Обслуговує більше півмільйона абонентів у Києві та десятки тисяч в інших містах України.

Нагадаємо, що зараз у Дніпровському районному суді міста Києва відбувається розгляд кримінальної справи по обвинуваченню керівників компанії Сергія Бойка та Валерія Салямова у безліцензійній діяльності.

Чат-конференція відбудеться після чергового засідання суду, що заплановане на 14 годину 11 серпня.

Цю кримінальну справу прокуратурою Дніпровського району було порушено ще на початку року. Згодом Генеральна прокуратура порушує нову кримінальну справу за фактом розповсюдження порнографії та відмивання коштів, отриманих незаконним шляхом. Керівників компанії арештовують. Але Апеляційний суд скасовує постанови про арешт як незаконні.

У той же час Генеральна прокуратура ініціює об'єднання цих двох кримінальних справ в одну, а також розповсюджує через прес-службу інформацію про відмивання компанією "ВОЛЯ" коштів у офшорних зонах на Кіпрі.

Компанія вирішує позиватися до генпрокуратури про захист ділової репутації.

Валерій Салямов заявив, що причини переслідування правоохоронцями компанії полягають в переділі ринку. У той же час на ринку говорять, що власниками компанії було зроблено пропозицію про продаж, а коли вони відмовилися, то й почалися усі ці проблеми.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
981
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду