Гідність на продаж

25 Березня 2005
936
25 Березня 2005
13:35

Гідність на продаж

936
«Снимите это немедленно!» – закричали дві істерички і накинулися на літню жінку з явним наміром роздягнути її до спідньої білизни.
Гідність на продаж

Іван Даценко, для «Детектор медіа» «Снимите это немедленно!» – закричали дві істерички і накинулися на літню жінку з явним наміром роздягнути її до спідньої білизни. Однойменна з реплікою ведучих програма на «ТЕТі» пропонує пересічному росіянину «прибарахлитися» за рахунок телебачення. А нашим глядачам залишається, споглядаючи, «заздрити» такій удачі.

Останнім часом росіяни експортують на український телевізійний ринок програми «швидкого поліпшення добробуту». На енну суму людині: зроблять ремонт чи накуплять речей в бутіку та накладуть макіяж. Але за термін до настання кінцевого результату її спробують опустити «нижче плінтусу».

Якщо це «Квартирне питання», то тут панує атмосфера зверхньої поблажливості. Сім‘ю спочатку виселять із власної оселі. Потім, нехтуючи смаком господаря, облаштують кімнату і скажуть, що зроблено це геніально. Квартира стане схожою на картинку в журналі, господарі зроблять великі очі та будуть розхвалювати смак дизайнера

...

Іван Даценко, для «Детектор медіа»




Продовження матеріалу читайте в 3-му номері журнала "Детектор медіа", який вийшов з друку.

З 1 січня 2005 року друкований журнал „Детектор медіа” розповсюджується платно. Про умови передплати докладніше можна дізнатися тут.

Також журнал можна придбати на розкладках преси у вестибулях станцій метрополітену м. Києва та в магазинах:

1. «Наукова Думка», вул. Грушевського 4, м. Київ

2. Книгарня «Сяйво», вул. Червоноармійська 6, м. Київ


Проекти ГО "Детектор медіа" реалізуються за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) за угодою № F11158-TK-01. Погляди авторів не обов'язково збігаються з поглядами Агентства США з міжнародного розвитку.

This publication was made possible through support provided by the United States Agency for International Development, under the terms of Award No. F11158-TK-01. The opinions expressed herein are those of the authors and do not necessarily reflect the views of the United States Agency for International Development.

Також підготовка матеріалів ГО "Детектор медіа" здійснюється за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”.

Також реалізації проектів ГО "Детектор медіа" сприяють Тhe National Endowment for Democracy /NED/, Internews Network, Центр Медіареформ
.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
936
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду