Екстрасенс – це звучить гордо

5 Березня 2008
37112

Екстрасенс – це звучить гордо

37112
Канал СТБ презентував учасників другого сезону «Битви екстрасенсів» - «не мутантів і не чаклунів, а нормальних людей».
Екстрасенс – це звучить гордо
Програма «Битва екстрасенсів» представила журналістам десятьох фіналістів другого сезону. Для цього канал СТБ у київському ресторані Golden Gate організував ток-шоу, в якому журналісти мали змогу познайомитися з екстрасенсами. Представники преси розташувалися за трьома столами з табличками «Вірю», «Не вірю», «Не визначився». По закінченню учасники мали продемонструвати власні сили.
 
Новий сезон стартує вже 9 березня. Десятьох учасників-екстрасенсів було обрано з-поміж 150 претендентів. Аби потрапити в програму, їм довелося виконувати різні завдання, наприклад, визначати, що знаходиться за чорною ширмою. За 10 хвилин, використовуючи свої знаряддя – карти, маятники, фішки, – екстрасенси мали слово у слово назвати схований предмет. Трьом удалося зробити це абсолютно безпомилково.
 
За словами керівника проекту Вікторії Барскової, бюджет другої частини проекту збільшено в декілька разів. Найурожайнішим на екстрасенсів виявився Схід України. Серед тих, хто не дійшов до фіналу, були й такі, що обіцяли на прощання організаторам наслати проблем. Зокрема, три дні діареї. Однак обіцянки не справдилися. Організатори переконують, що не вірять у містику. Лише хочуть продемонструвати, що люди з подібними здібностями такі ж, як решта. «Вони не мутанти, не чаклуни, а нормальні люди», – говорить психолог проекту Вікторія Корнюш.
 
 
Вікторія Корнюш
 
Більшість учасників називають себе мануальними терапевтами, астрологами та біоенергетиками. Є серед них і нащадки цілих відьомських династій, професійний актор і телепат.
 
 
Шеф-редактор департаменту власного виробництва СТБ Олексій Удовицький
 
Щоправда, видовищне шоу організатори так і не влаштували. Оскільки екстрасенси виявили бажання говорити з журналістами тет-а-тет.
 
 
Ведучий «Битви екстрасенсів» Павло Костіцин
 
На питання, «чи вірите ви в те, що відбувається на майданчику?»,ведучий проекту Павло Костицин відповів: «Учитывая то, что я участвую практически в каждом эксперименте, меня вынуждают в это поверить. Реально на съемочной площадке происходят вещи, которые трудно объяснить простому человеку, как я, который никогда не отличался подобными особенностями, кроме вещих снов. Но мы с вами, наверное, все видим вещие сны. Но когда я во время очередного конкурса смог определить свою собственную пробирку, со своей кровью, мне уже как-то больше поверилось в то, что люди и окружение вокруг тебя явно провоцируют во мне какие-то скрытые способности».
 
 
Він же і Вікторія Барскова
 
«В детстве мы все верили в сказки, каже Павло. – Когда моя мама вышла на одном из утренников в роли Деда Мороза и забыла снять сережки, для меня это был культурологический шок, психосоматическая травма. Я понял, что это все полнейший развод. С тех времен я, конечно, со скепсисом ко всему относился. Все хочется увидеть, попробовать. Но могу сказать, во втором сезоне есть уверенная пятерка людей, которые всколыхнут Украину и покажут, что если еще во время первого сезона многие журналисты и телезрители сомневались, думали, что мы набрали актеров, то здесь мы их полностью разуверим в этом».
 
Ось вони, нові бійці-екстрасенси:
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37112
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Камневед
5867 дн. тому
мужика с козацкими усами я знаю. он на самом деле брокер, недвижимостью торгует
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду