Кінодубляжний мордобій

22 Лютого 2008
14477

Кінодубляжний мордобій

14477
Кінодубляжний мордобій
Прес-конференція, присвячена «Першому попереджувальному страйку кінотеатрів», яка відбулася у мультиплексі «Комод», розпочалася гаряче та емоційно. Не встиг генеральний директор «Мультиплекс холдингу» Антон Пугач почати висловлювати свою позицію, як до зали увірвався гурт молодчиків. Не можна стверджувати, що ці люди мали просунутий інтелігентський вигляд. Вони пробігли до сцени і перевернули стіл, за яким сидів Пугач. При цих розбишацьких діях молодики вигукували поодинокі гасла на захист української мови.
 
Диски для журналістів, які лежали на столі перед Пугачем, упали долілиць, так само як і мікрофони та інша техніка. Накоївши організаторам прес-конференції лиха, осатанілі молодчики вирішили дати драпака, не відповідаючи на запитання журналістів, яку організацію вони представляють.
 
 
Серйозна чоловіча розмова
 
Але не так сталося, як гадалося. Працівники «Комоду», журналісти та оператори спробували зупинити молодиків. І їм це вдалося. Не знаходячи шляхів для капітуляції, дехто з молодиків із переляком в очах почав потроху відповідати на настирливі запитання журналістів – хто вони і чого хочуть. По всьому було чутно, що хлопці не володіють блискучими ораторськими здібностями, але об’єднання імені Степана Бандери вони назвали. Назвали вони себе і патріотами. Спроби журналістів і організаторів заспокоїти хлопців, прохання присутніх не заважати працювати – усе це непроханих гостей не обходило. Утім, зібравши диски і папери, пан Пугач знов вмостився за ораторським столиком. Здавалося, що ситуація набуває рівноваги.
 
 
Директор кінотеатру «Комод» Сергій Большов (у центрі) та члени ВО «Тризуб»
 
Але це був не кінець. Збагнувши, що двері зачинено на ключ і їм не дадуть звільнитися і дременути від гасел і думок пана Пугача, ті ж молодики здійснили другу спробу перевернути стіл. Спроба ця їм знову вдалася. Тепер диски з інформацією щодо конференції вже ніхто не піднімав, по них просто тупцювалися журналісти. Виконавчий продюсер «Мультиплекс холдингу» Анатолій Базильчук став, захищаючи операторську техніку, звинувачувати молодиків у її псуванні.
 
 
Члени ВО «Тризуб» імені Степана Бандери з виконавчим директором компанії «Мультиплекс холдинг» Анатолієм Базильчуком
 
Поступово зала розділилася навпіл. Одна частина слухала розмову виконавчого продюсера Анатолія Базильчука з одним із ініціаторів заворушення, інша записувала інтерв’ю з генеральним директором паном Пугачем. Пан Пугач пояснював свою позицію щодо українізації кінопростору, а пан Базильчук з’ясовував, хто більше знається на українських поетах та режисерах – він чи молодик-співрозмовник.
 
 
Ті ж і кінознавець Аксинія Куріна
 
Усе скінчилося мирно. Приїхав ОМОН. З’ясувавши, що розбишаки не місцеві, а приїхали з провінції до Києва, їх тихо запросили до машини. Прямуючи до виходу з зали, один із них вигукнув гасло на кшталт: «Хай живе Україна!», та й по тому. Усе обійшлося без ексцесів. Постраждав лише директор «Комоду» Сергій Большов, котрий вправно стримував натиск молодиків. Його смугасту краватку було порвано. Ще хтось із операторів після завершення конференції розгублено запитував про зникнення деяких деталей від техніки. Але то вже дрібниці.
 
 
«…і тут прийшов лісник….»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14477
Читайте також
09.10.2009 16:39
Зіна Підалькіна
, для «Детектор медіа»
29 407
01.04.2008 16:31
Зіна Підалькіна
для «Детектор медіа»
17 621
27.03.2008 07:57
Андрій Костюк, для «Детектор медіа»
9 065
14.03.2008 14:40
Ростислав Паранько, для «Детектор медіа»
8 360
26.02.2008 13:17
Аксинья Курина
для «Детектор медіа»
9 284
Коментарі
25
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
продюсер
5850 дн. тому
Есть идеи, сценарии, амбиции. Ищу бабки на кино. www.garonskiland.com
РП
5901 дн. тому
стэллс Так ти і не зрозумів!!! По перше: звідки інформація про мої заробітки? По друге: чому ні слова не написав про те скільки ти в цієї держави вкрав? По третє: звідки в такого "інтелектуала" як ти інформація про польське кіно? По четверте: їдь туди де тобі буде добре, і де ніхто не буде тебе "ущємлять"!!!!!!!!!!!!
Олег
5902 дн. тому
{CENSORED}, чому ви гавкаєте??? Додому, додому якщо вам не подобається українська мова і культура... {CENSORED}, вимикаю комп'ютер, лапоть смердить.
стэллс
5902 дн. тому
За Украину не переживать? Так вот, я налогов с эту страну плачу в год больше, чем ты за полжизни своей заработал. Это раз. Два. Сравнивать кинематограф Польши, стран Прибалтики и России... По меньшей мере дилетантство, хотя напрашивается более эмоциональное определение (уверен, ты бы брюзжал слюной, как и все национальные хрюшки на форумах). А насчет рынка... Ты в Эстонии цену на билет в кинотеатр знаешь? А я вот летом ходил преспокойно на англоязычный фильм, где перевод был титрованный. Получил удовольствие, только в Украине за такую цену в кино пойдут единицы. Поэтому давай тему патриотизма оставим. Потому что патриотизм не заключается в том, чтобы выть на форумах, и вколачивать мову тем, кто тебя кормит. За сим прощайте
РП
5902 дн. тому
А ще, рекомендую переглянути приклад високої культури, толерантності та миролюбності "вєлікава брата" http://www.from-ua.com/news/275a33e398199.html
РП
5902 дн. тому
По перше: польське кіно дуже давно не номіноване на Оскар, але повір рівень не нижчий ніж в Росії, по друге: тобі сказати скільки грошей (нафтових і газових) вкладено в російське кіно?, по третє: скільки російський кінематограф має грошей від того що наші прокатчики їхні фільми і їхні переклади Голівуду по наших кінотеатрах крутять?, по четверте: ринок Естонії, Литви, ..... в десятки разів менший від українського - і нічого виживає!!!!, цей ряд можна дуже довго продовжувати........і наостанок: якщо ти так сильно любиш "сваю родіну" там діє програма для таких як ти, вони радо тебе приймуть, і оцінять твій "рівень" і глибокий інтелект!!!!! А за Україну дуже не переживай - виживемо!!!!
стэллс
5902 дн. тому
Читать говоришь? Вот читаю. Про Оскар 2008. Номинированы: Михалков, Петров, Бодров... А где ваши герои, потомки великих укров? Или вам еще посчитать? Объем рынка, например? А что касается разговоров, то я конечно понял свою нелепость, что начал общаться здесь с вами. То, что это ниже моего достоинства, - не обсуждается. То, что вам не понять ничего, факт тоже неоспоримый. Рад, что свидомистью этой страны рулите вы и вам подобные. Чего-то серьезного опасаться не придется : ))
РП
5902 дн. тому
стэллс ЧИТАЙ КЛава!!!!!! Або: чемодан........ну ти в курсі!!!!!!!
стэллс
5902 дн. тому
РП - это у кого аргументов не было? По-моему, это ваши "патриоты" влетели в зал, и вместо мыслей и аргументов, просто мочить начали : ))))) Несчастные! Какие 300 лет знущань? Голодомор? А в Поволжье голодомора не было? А Россия мало крови пролила в те же 30-е? Или вы думаете, что фашисты под управлением Шухевича и ему подобным сделали бы вам счастливое независимое будущее?? Маразм вы говорите, уж сорри.
стэллс
5902 дн. тому
Какой маркетинг????? Какой менеджмент??? Тут простейшая арифметика! Вы много увидели "свидимого" "дэржавного" кино? 2005-й год. Свидомиты орут во все горло: ура! снимаем свое кино! Как там, помаранчевое небо? Помаранчевое кохання? Курам на смех! Но если в 2005 это еще экономически было возможно, то вгоняя в гроб всю индустрию этой украинизацией, вы даже примитивной короткометражки скоро не снимите, ее показывать будет негде и некому. Свидомые с западной части страны скоро окончательно пропишутся наймытами за рубежом. Идиоты!
КЛава
5902 дн. тому
Как уже задрали эти манкурты!!! Мне абсолютно пофиг, на каком языке в кинотеатре будут показывать фильм, - я прекрасно понимаю и русский, и украинский. А если каким-то "русскоговорящим" не пофиг, значит они или представляют интересы другого государства, или просто дебилы, не могущие даже на уровне восприятия признать украинский язык языком КОРЕННОГО НАРОДА ЭТОГО ГОСУДАРСТВА. Законы нужно исполнять, нравится это кому-то или нет. Поэтому не нужно здесь много говорить. А "Мультиплекс" пусть сначала рассчитается со своими подрядчиками в Кривом Роге, а потом бедет рассказывать, как законы мешают им зарабатывать бабло. Здесь в их новый "кинотеатр" просто не идут, ибо уже давно есть куда пойти. Это закон конкуренции. И вешать собак "на язык" могут только те, у кого проблемы с менеджментом, маркетингом и совестью.
Пилип з конопель
5903 дн. тому
Клініка... Тій паскуді, яка нав,язала країні дискусію - якою мовою дивитися галівудське чи російське {CENSORED} треба віддати належне за майстерність загальнонаціонального пудрення мізків. Хоча я б їй (їм) тривіально набив би пику... Описана ситуація (та рівень дискусії на цьому форумі) свідчать: 1. Кількість ідіотів, які не розуміють, що їх використовують гірше за "ізделіє №2" не піддається обрахунку. 2. Кількість задіяних технологами провокаторів (навіть тут на форумі) вражає. 3. Рівень розуміння суті ситуації всіма іншими незадіяними у п.1 та п. 2 - нижче плінтуса. Висновок: Невміння громадян незалежно мислити стає загальнонаціональною проблемою, що загрожує безпеці держави. Бо завтра дискусії типу "митися донецьким милом чи львівським, підтиратися туалетним папером з російської целюлози чи з української" можуть стати предметом мітингів на Майдані та круглих столів між політиками... А державу тим часом вправно будуть нищити РЕАЛЬНІ ВОРОГИ!
РП
5903 дн. тому
стэллс Щиро дякуємо за співчуття, ми зворушені (аж плакати хочеться)! Але ми пережили 300 років знущань і винищення, пережили війни і голодомори..... і вже якось ваші непоходи в кінотеатр Україна точно переживе! І повторюю ще раз: це була провокація влаштована організаторами прес-конференції, щоб було хоч щось, про що можна сказати, адже аргументів в них 0!!!
вермутЪ
5903 дн. тому
Я придлагал, придлагаю ы буду придлагать: закрыть нх все кинотиятры и аткрыть там бордели и кабаки. Слава нэзаможности! Да и маладым {censored} место надеецца -- сартир мыть, дверь аткрывать. клоуны в шароварах будут чаивыи палучать пабольши.
стэллс
5903 дн. тому
Доберетесь, умники? Уже добрались - убытки отрасли с января месяца бьют все рекорды! Народ перестает ходить в кинотеатры. Пираты конечно на этом руки нагреют мама не горюй. А вот налогов государство, из-за вот этих горячих свидомых мачо, недополучит прилично. И дело не в том, что многие картины не вышли. Поверьте, минимум треть народа перестанет смотреть то, что им навязывают недоумки. Несколько раз здесь из уст свидомитов звучало слово "быдло"... Просто смешно и жалко вас. Заблудшие и манипулируемые, чрезвычайно мало образованные овечки. Команда подсобных наймытов, коими были и ныне, и присно, и будете во веков по всей видимости. Потому что нет другого будущего у человека, видящего не дальше своего короткого красного носа. Несчастные...
Andrew
5903 дн. тому
Скоро мы -русские- или так скажем-русскоязычные - превратимся (при численном превосходстве)в простых маргиналов...А настоящие "чистые" украинцы - будут нас перлюстрировать даже в кинотеатрах... НЕ ЗА ЭТО МЫ СТОЯЛИ НА МАЙДАНЕ!!!
Ingwar
5903 дн. тому
Молодці хлопці, правильно вчинили! Я б цьому Пугачеві сам писок начистив. Але до цього дійде згодом. А від статті відгонить упередженістю, між іншим. неінтелігентного вигляду, з провінції, перелякані обличчя - мерзота ваш Пугач і весь Мультиплекс. Скоро ми до нього доберемось!
РП
5903 дн. тому
До речі, Телекритика дуже чітко спрямована на захист "вєлікава і магучєва" і проти українізації України!!!! Чи може хтось може це заперечити?
РП
5903 дн. тому
Дешевий "трюк" українофобів, які хочуть показати якими злими і поганими є прихильники Української мови в Україні. А вони добрі дяді і тьоті піклуються про "права". Невже вони думають, що хтось тепер це серйозно може сприймати? А "акція протесту" просто дууууже добра, бо тим самим вони себе з українського ринку елімінують, а на їхнє місце прийдуть розумніші! Так тримати!
vm
5903 дн. тому
Куда смотрит СБУ и Минюст! На лицо деятельность незаконного военизированного формирования. Правда СБУ занято проблемой голодомора. Нужно еще раз жертвы переститать, может получится довести цифру до 20 млн.Да и покойники, они смирнинькие за себя не вступятся.
sea
5904 дн. тому
Якійсь надто примітивний піар, вишуканішими треба бути
Ладо
5904 дн. тому
О, знайомі хлопці! Методи не дуже відбирають, але різномасних защітнічков вже приструнили не одного. Не робіть більше таких дурниць. Краще балакати з бойкотчікамі на підвалі=)))
Настороженный
5904 дн. тому
Вот твари. Это такой отголосок того что тут будет.
Місцева
5904 дн. тому
Гей, Куріни та Большови! Коли ваші діди завозили в повоєнні українські села і містечка різних "Веселих ребят" і " Чапаєвих" російською мовою (а якою ж ще в Совецком Союзі?!!!!), у наших дідів альтернативи не було.Не розуміли, але звикали, дивились! Спробували б протестувати, як ви зараз - Сибір приймала всіх! На щастя часи ваших дідів минули, а ми для своїх дітей зуміємо відстояти кіно НАШОЮ мовою!
ПРОВОКАТОР
5904 дн. тому
З боку Мультилекса ефективний піарівський хід - залучити до заходу "украінствующіх хуліганав".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду