„Інтер” не боїться конкуренції з каналом "Росія" і його "Народним артистом-2"

12 Липня 2004
873

„Інтер” не боїться конкуренції з каналом "Росія" і його "Народним артистом-2"

873
Про це повідомив у своєму коментарі „Телекритиці” автор та продюсер програм „Караоке на майдані” та „Шанс” Ігор Кондратюк. Як уже писала "Детектор медіа", канал "Росія" повідомив про старт нового телепроекту "Народний артист-2", зйомки якого пройдуть зокрема і в Києві. У відповідь на появу цього проекту автор та продюсер програм „Караоке на майдані” та „Шанс” Ігор Кондратюк повідомив, що не боїться конкуренції:.
„Інтер” не боїться конкуренції з каналом "Росія" і його "Народним артистом-2"
"Я радий, що нарешті жителі України побачать перший у російському світі (СНГ для росіян – це саме російський світ) телепроект, у якому може взяти участь „любой желающий”. Яке щастя! Сповниться віковічна мрія найспівочішої у світі нації.

А якщо серйозно – то мені байдуже – де, коли і як будуть шукати таланти закордонні гості. Хай виробляють! Конкуренції я особисто не боюся, що неодноразово доводив своїми програмами. Нікого ж не дивує, наприклад, існування такого телевізійного жанру, як новини, на багатьох каналах.

Для тих, хто не знає, інформую: „Караоке на майдані” та „Шанс” входять до десятки найбільш рейтингових програм України. І якщо новий проект на одному з українських каналів матиме стабільну частку за 40%, як його має „Караоке на майдані” ось уже протягом 5,5 років (!!!), то я визнаю – гідний конкурент".


Також Кондратюк наголосив на цілковитій відмінності проектів: "Судячи з прочитаного прес-релізу, „Народний артист” відрізняється від „Караоке на майдані” та ”Шансу” приблизно так само, як відрізняються аналітичні програми Слави Піховшека від справді аналітичних програм. „Караоке на майдані” – унікальна музична народна ГРА просто неба. Якби ми ввели у цю гру експертів та жюрі, то вона була б зовсім іншим телевізійним форматом. На мій погляд, менш цікавим. А „Шанс” – логічне продовження „Караоке...” (збір не грошей на майдані, а голосів телеглядачів). І для кожного окремого народного співака – казка про Попелюшку. ”Pop idol” (так називається оригінал, з якого виробляється російська програма „Народний артист”) – щось середнє між „Фабрикою звьозд” та „Караоке на майдані”.

На думку продюсера "Шансу", "Народний артист" "є КОМЕРЦІЙНИМ проектом, завдання якого – знайти ще не знайдені таланти і заробити на них гроші." А вибір залишається за глядачами: "Врешті-решт глядачі оцінять – що їм більше до вподоби. І ще. Мене як продюсера, ведучого та автора цікавить не купувати та показувати чужі формати, а придумувати та виробляти свої. Поки що, дякувати Богові, вдається. Закінчаться свої ідеї – може, перейду на купівлю чужих. Наостанок скажу, що я два роки виробляв „Караоке ...” у Москві, і часто-густо переможцями ставали гості Москви з України. Я навіть кепкував з моїх російських друзів: „Коли вже ваші наших переспівають?” Тому бажаю стати переможцем проекту саме українцю".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду