Сьогодні з 17.00 до 18.00 „Детектор медіа” запрошує всіх на чат-конференцію з Карлосом Паскуалем, Послом США в Україні.

22 Травня 2003
1047

Сьогодні з 17.00 до 18.00 „Детектор медіа” запрошує всіх на чат-конференцію з Карлосом Паскуалем, Послом США в Україні.

1047
Пан Посол погодився не обмежуватись лише проблемами медіа в Україні, США та світі, а обговорити більш широке коло питань. Тож сподіваємося, що наші читачі – перш за все, журналісти-професіонали, скористаються можливістю задати грунтовні та різнобічні запитання.
Сьогодні з 17.00 до 18.00 „Детектор медіа” запрошує всіх на чат-конференцію з Карлосом Паскуалем, Послом США в Україні.
Біографічна довідка: Карлос Паскуаль, професійний дипломат вищої ланки Дипломатичної служби, ранг Радника-посланника.

Випускник Стенфордського університету та Школи управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету.

1983 року прийшов працювати до Агентства США з міжнародного розвитку (АМР), згодом очоливши відділ програмної аналітики та координації Спеціальної групи з Нових Незалежних Держав (ННД). У1994-95 роках – Заступник помічника АМР адміністратора з питань Європи та ННД.

З 1995 року – на службі в Раді національної безпеки США (РНБ) на посаді Директора у справах Росії, України та Євразії, де координує економічну політику стосовно колишнього Радянського Союзу і відповідає за напрямок України, Молдови та Білорусі. Також допомагає у формулюванні політики США щодо розвитку Каспійського енергетичного басейну.

В1998-2000 рр. – Спеціальний помічник Президента Сполучених Штатів та Старший директор у справах Росії, України та Євразії Ради національної безпеки США.

В Києві – з жовтня 2000 року в якості четвертого посла США в Україні.


Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1047
Читайте також
27.09.2001 12:22
Анна Шерман
«Детектор медіа»
2 194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду