Серед підписантів Відкритого листа до керівників телеканалів – багато дуже відомих і авторитетних людей

31 Березня 2003
846
31 Березня 2003
12:35

Серед підписантів Відкритого листа до керівників телеканалів – багато дуже відомих і авторитетних людей

846
Громада підтримала пропозицію „Детектор медіа” щодо показу документального фільму „Обличчя протесту” на українському телеекрані.
Серед підписантів Відкритого листа до керівників телеканалів – багато дуже відомих і авторитетних людей
За півмісяця „Детектор медіа” зібрала майже 200 підписів під Відкритим листом до керівників загальнонаціональних телеканалів з пропозицію надати ефір документальному фільму Андрія Шевченка „Обличчя протесту”.

Серед підписантів – і студенти, і підприємці, і дуже відомі політики, і, звичайно, більше всього колег авторів фільму – журналістів. У ці вихідні прийшов лист навіть від представника української діаспори у Празі Бориса. Чекулая не тільки з проханням поставити і його підпис під нашим листом, а й з пропозицією допомогти пробитись в ефір з фільмом на громадському Чеському Телебаченні.

Ми сподіваємося, що голоси всіх нас будуть почуті тими, до кого ми звертаємося. Ми отримаємо публічну відповідь, а фільм „Обличчя протесту” – з’явиться і на українському телебаченні!

Сьогодні „Детектор медіа” офіційно надішле Відкритого листа з 197 підписами до керівників телеканалів УТ-1, „1+1”, Інтер, Новий, ICTV, СТБ. А також лист буде надіслано у Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, Нацраду з питань телебачення та радіомовлення, Державний Комітет телебачення та радіомовлення.

Від керівників останніх структур ми чекаємо сприяння вирішенню питання про показ фільму „Обличчя протесту” на національному телеекрані.

Про реакцію вищезгаданих менеджерів та чиновників ми повідомимо обов’язково українську та міжнародну громадськість.

„Детектор медіа”, 31.03.2003 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
846
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду