Сьогодні о 13.00 "Детектор медіа" проводить чат-конференцію з Олегом Рибачуком

18 Лютого 2003
1094

Сьогодні о 13.00 "Детектор медіа" проводить чат-конференцію з Олегом Рибачуком

1094
Чому для „Нашої України” є актуальною проблема свободи слова? Ці та інші питання стануть темою сьогоднішнього чату з керівником служби глави блоку «Наша Україна», керівником депутатської групи «Разом» фракції „Наша Україна”, главою підкомітету Комітету Верховної Ради з питань фінансів та банківської діяльності. 18 лютого з 13. 00 до 14.
Сьогодні о 13.00 "Детектор медіа" проводить чат-конференцію з Олегом Рибачуком
00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з Олегом Рибачуком, керівником служби глави блоку «Наша Україна», керівником депутатської групи «Разом» фракції „Наша Україна”, главою підкомітету Комітету Верховної Ради з питань фінансів та банківської діяльності.

Тема дискусії: ‘Чому для „Нашої України” є актуальною проблема свободи слова’.

Олег Рибачук, 45 років, народився на Вінниччині. Закінчив Київський університет імені Тараса Шевченка та Київський національний економічний університет.

До обрання в 2002 році до Верховної Ради працював в Нацбанку України, очолював службу прем’єр-міністра України Віктора Ющенка, був віце-президентом Чорноморського банку торгівлі й розвитку.


Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу info@detector.media

Увага! Звертаємо увагу на перенесення часу проведення чат-конференції - з 15.00 на 13.00
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1094
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду