Заява колективом УНІАН щодо тиску на них була прийнята одностайно -

1 Жовтня 2002
958

Заява колективом УНІАН щодо тиску на них була прийнята одностайно -

958
всіма, хто був присутній на роботі. „Телекритиці” вдалося неофіційно довідатися про деталі конфлікту в стінах УНІАНУ.
Заява колективом УНІАН щодо тиску на них була прийнята одностайно -
Як ми вже повідомляли, журналісти агентства підписали

Заяву колективу про свою незгоду з шаленим тиском, що чиниться на формування незалежної інформаційної діяльності агентства після призначення тиждень тому нового

виконавчого директора Василя ЮРИЧКА (повний виклад заяви можна прочитати тут). Через украй вибухонебезпечну ситуацію за ініціативою колективу було терміново скликано збори трудового колективу з метою донести свою позицію до керівництва агентства і знайти порозуміння. Важко прогнозувати, як ситуація розвиватиметься надалі. Ніхто офіційних коментарів в УНІАН не дає, але після закінчення зборів о 17.00 агентство своєї роботи не припинило, новини продовжують надходити.

Судячи з усього, керівництву УНІАН вдалося заспокоїти пристрасті, пообіцявши із співробітниками „порозумітися”. У всякому випадку, як стало відомо „Детектор медіа”, ситуацію „законсервовано” до завтрашнього ранку.

Приводом для того, щоб ситуація в УНІАНі вибухнула саме сьогодні, стала, судячи з всього, та очевидна для користувачів агентства нещодавня зміна „редакційної політики”. Ця політика стала перетворювати агентство новин – в агентство інтерпретацій. До речі, особливо виразно це проявилося у сьогоднішній інформації УНІАН про прес-конференцію О.Мороза, П.Симоненка, Ю.Тимошенко. Можливо, це і стало „останньою краплею”? Тим більш, що до прес-конференції була прикута дуже велика увага....

Подробиці читайте в "Українській правді":

Перша ластівка на голову Геббельсам
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду