Що відбувається у „ТСН”?

18 Вересня 2002
969
18 Вересня 2002
16:21

Що відбувається у „ТСН”?

969
Сьогодні на сайті інтернет-видання MIGnews з’явилася інформація,. Сьогодні на сайті інтернет-видання MIGnews з’явилася інформація, що нібито „журналісти ТСН каналу „1+1” відмовилися видавати в ефір інформацію, яка на їх думку, не відповідає дійсності”. „Причини такого рішення пов’язані з так званими „темниками”, - продовжує анонімне джерело MIGnews, - тобто прямого втручання адміністрації Президента України у діяльність приватних телеканалів”.
Що відбувається у „ТСН”?
Але, як з’ясувала „Детектор медіа” у ТСН, це повідомлення не зовсім відповідає дійсності.

Ось як прокоментувала це ведуча телевізійної служби новин Людмила Добровольська:

- Якщо будуть якісь заяви, то безпосередньо вам ми зателефонуємо. Ми не можемо стверджувати, що це придумки команди Рабиновича, але ж ця інформація з’явилася у Рабиновича, то хай він це й прокоментує. А якщо ми відмовимося від новин, то це побачить уся країна. Коментувати ж дописи Рабиновича не будемо, – так би мовити, не царська це справа.

На жаль, „Детектор медіа” не вдалося почути точку зору чи мотиви працівників інтернет-видання MIGnews. Але „Детектор медіа” готова їх оприлюднити.

Справка „Детектор медіа” . Як відомо, сайт MIGnews належить до медіа-холдингу, що контролюється Вадимом Рабиновичем, що ось уже довгі роки очолює боротьбу проти „Студії 1+1” й зіграв неабияку роль у тому, що приватний канал зараз опинився у підвішеному стані через загрозу втратити ліцензію. До речі, 20 вересня редакція MIGnews через "Форум "Детектор медіа" повідомила, що інформація була взята ними із сайту Медіа-групи "Объектив". "Наша редакция попыталась связаться с ТСН и Медиа-группой "Объектив" по поводу проверки данной информации. - вказує MIGnews. - Никаких комментариев мы добиться не смогли. Через некоторое время новость на сайте Медиа-группы "Объектив" была удалена. В свою очередь, мы не посчитали возможным размещать непроверенную информацию, и сняли анонс с нашего сайта". Крім того, на думку MIGnews,"частный канал "1+1" находится в подвешенном состоянии отнюдь не потому, что Вадим Рабинович "очолює боротьбу", а потому, что "1+1" не раз грубо нарушал законодательство при получении лицензии на вещание". Читайте також: "1+1" + туфта на американские деньги
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду