НТВ знову зустрінеться з українськими телеглядачами.Цього разу - на законних підставах.

10 Липня 2002
865

НТВ знову зустрінеться з українськими телеглядачами.Цього разу - на законних підставах.

865
В Україні з'явився законний власник ексклюзивних прав на програми ТРК "НТВ-МИР" Як повідомили "Телекритиці" у Спілці кабельного телебачення України, 21 червня 2002 року в м.
НТВ знову зустрінеться з українськими телеглядачами.Цього разу - на законних підставах.
Сімферополі була підписана Угода між підприємством "NTV WORLD LIMITED" і підприємством "Продюсерський центр МЕДІА-ІНФОРМ" про передачу правовласником вказаному підприємству виключних прав(включно права, які виникнуть або будуть придбані Правовласником) на розповсюдження пакету, що включає Каталог програм і передач ТРК "НТВ-МИР" через кабельні мережі на оплатній основі.

Підприємство "Продюсерський центр МЕДІА-ІНФОРМ" є українським суб'єктом господарської діяльності (і в силу положень договору набуло статусу "легального українського правовласника") і у відповідності із статтями 1,15 і 41 Закону УКраїни "Про авторське право та суміжні права" має право забороняти або дозволяти використання об'єктів права з Каталогу і захищати свої (українського правовласника)інтереси всіма засобами, передбаченими законодавством України.

Вищевказані права передані на пакет, сукупність сюжетів і Каталог, повідомлення яких здійснюється у форматі під назвою "НТВ-МИР" кабельними операторами, операторами мікрохвильових розподільних мереж, розповсюджувачами, спеціалізованими абонентами. Враховуючи, що Каталог, "пакет", і сукупність "сюжетів" формату "НТВ-МИР" повністю співпадають з відповідними пакетами НТВ, права на сюжети з Каталогу "НТВ-МИР" розповсюджуються і на більшу частину Каталогу "НТВ".

Засновниками "Продюсерського центру "Медіа-інформ",зареєстрованого у Севастополі(директор - Кудельський Володимир Олександрович)з української сторони виступають ТОВ ТРК "Девком", підприємство "Наніт"і Спілка кабельного телебачення України(СКТУ).

У кінці минулого тижня у Києві пройшли переговори віце-президента "НТВ-МИР" Сергія Плотникова з представниками "Девкому",СКТУ, Асоціації "Укртелесеть", Західноукраїнської гільдії кабельних операторів, в ході яких обговорювалися перспективи розповсюдження програм "НТВ-МИР" в українських кабельних мережах.

За оцінками фахівців реальна кількість абонентів кабельного ТБ в Україні не перевищує 1,9 млн. З них, близько 500 тисяч зможуть долучитися до перегляду програм НТВ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
865
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду