Повідомлення для читачів “Детектор медіа”

30 Квітня 2002
1025

Повідомлення для читачів “Детектор медіа”

1025
Команда нашого сайту відпочиватиме (сподіваємося, разом з більшістю з вас) до 7-го травня. Але аналітична частина “Детектор медіа” буде постійно оновлюватися, так що “кликати” нас не припиняйте. Але аналітична частина “Детектор медіа” буде постійно оновлюватися, так що “клікати” нас не припиняйте.
Повідомлення для читачів “Детектор медіа”
Сподіваємось, що навіть серед тих наших читачів, яких професійний поклик і підступні роботодавці примусять працювати і в ці чудові травневі дні солідарності всіх непрацюючих трудящих і навіть на Великдень - теж пануватиме, не зважаючи ні на що, гарний настрій. У всякому разі, ми всім цього бажаємо – не перейматися.

А ще сподіваємося, що ваші думки на Форумі будуть виключно врівноваженими, толерантними навіть в гострій критиці - тобто, взірцем для всіх інших Форумів, які цензурують, замість того, щоб просто повірити в вишуканість і інтелігентність своїх відвідувачів.

Отже, як каже один з улюблених “Детектор медіаю” телеведучих, “Тримайтеся”. Через тиждень ми вже будемо разом з вами!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1025
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду