“Детектор медіа” розжилась англомовним дайджестом

3 Квітня 2002
943

“Детектор медіа” розжилась англомовним дайджестом

943
Шановні читачі! Сьогодні, після півроку нашого з вами спілкування, в нас ще одна приємна подія. Починає виходити англомовна версія (дайджест) “Детектор медіа”.
“Детектор медіа” розжилась англомовним дайджестом
На сторінках дайджесту читачі знайдуть найцікавіші, на наш погляд, статті, дискусії, думки експертів щодо проблем журналістів та журналістики в Україні, демократизації ЗМІ, складних протиріч у розвитку свободи слова та преси на пострадянському просторі. Сподіваємось, що за деяким часом ми зможемо у дайджесті знайомити читачів з оглядом статтей на тему ЗМІ з зарубіжних видань, а також розживемося ексклюзивами від західних оглядачів, телекритиків, дослідників журналістики. Переговори про це вже ведуться.

Ми маємо також надію, що завдяки дайджесту розшириться коло наших читачів. Наша інформація та аналітика стануть у пригоді всім тим, хто цікавиться подіями у медіапросторі України, англомовним симпатикам нашої країни у всьому світі.

Звичайно, ми маємо пройти деякий період вдосконалення проекту – тож не судіть одразу цей “перший млинець” надто жорстко. А всі доброзичливі зауваження та поради ми сприймемо з вдячністю. Редактором англомовної версії сайту “Детектор медіа” став Олександр Гросман. Здійснення проекту стало можливе завдяки гранту Регіональної медіа-програми Інституту Відкритого Суспільства. “Детектор медіа” й надалі тісно співпрацює з громадською організацією “Інтерньюз-Україна”. Вітаємо всіх нас з початком ще однієї корисної, як на наш погляд, для української журналістики справи. Вітаємо наших нових читачів - приєднуйтесь до наших спільних роздумів, полемік та відстеження процесів перетворень в українських ЗМІ. Успіхів всім! Ми починаємо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
головний редактор інтернет-видання “Детектор медіа” Наталя Лігачова
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
943
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду