Две ипостаси Гапченко

3 Грудня 2001
805

Две ипостаси Гапченко

805
К Андрею Гапченко из Интеровской передачи «Планета животных» я отношусь неплохо, но для меня он какой-то нудноватый. Какой-то весь всегда прилизанный, аккуратный, как отличник.
Две ипостаси Гапченко
Собственно, таким он был и в этот день в студии. Однако передавал он свои репортажи из Австралийского зоопарка. Что-то там о бизонах.

Вместо бизона сначала на экране возникла голова самого Гапченко - очень взлохмаченная, напоминающая покосившийся набок стог сена. Модель под условным названием «С перепоя». Может, конечно, Андрей заболел там, в этой Австралии - неизвестно? Может, пища там у них несовместима с нашими организмами или напитки - кто его знает?

Короче, возле вольера с бизонами, такой же лохматый, как они, Гапченко стал что-то объяснять про то, сколько осталось на планете этих крупных парнокопытных. По некой диковатости облика он от них не сильно отличался.

Зато он резко контрастировал с собой же в студии, как обычно, прилизанным и аккуратным. На экране как будто присутствовали два человека. Или две ипостаси одной и той же личности, как доктор Джекил и мистер Хайд. Лично мне больше понравился австралийский Гапченко. Человечности в нем больше.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду