На 30-му ТВК - знову затримка

13 Листопада 2001
842
13 Листопада 2001
14:57

На 30-му ТВК - знову затримка

842
Матеріал "про 30-й ТВК" передано на розгляд Судової палати у господарських справах Верховного Суду України. Коли відбудеться її засідання - поки що невідомо. Все йшло до того, що у першій половині листопада нарешті визначиться доля 30-го телевізійного каналу у м. Києві.
На 30-му ТВК - знову затримка
Адже згідно постанови Вищого господарського суду України від 2 жовтня цього року були скасовані всі рішення попередніх судових засідань з приводу взаємних позовів ТРК"Києв" і ТЕТ щодо ліцензування цьго каналу, і справу повернено до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з вердиктом: починайте, мовляв, все з початку.

Тож Нацрадою фактично знову було розпочато процедуру ліцензування: оголошено конкурс на 30-й ТВК, експертна комісія розглядала документи претендентів. І тут виник новий конфлікт: ТЕТ оскаржувала сам факт участі ТРК "КИїв" у новому раунді конкурсу: мовляв, остання не подавала знову заявочних документів ( Нацрада допустила до нового тендеру усіх попередніх заявників на 30-й канал). Детектор медіа писала, що вихід з цього становища знайшли в оголошенні 3-го туру конкурсу на 30-й і 42-й канали, про умови якого дивіться нашу публікацію: Вчора на засіданні Національної Ради з питань ТБ та РМ було таки розглянуто питання про визначення переможця конкурсу на 30-ий та 42-ий канали, 09.11.2001

Але по-справжньому зупинити процес ліцензування цього разу вдалося саме ТРК "Київ". Вона дійшла аж до Верховного суду України зі своєю незгодою щодо рішення Вищого господарського суду.

І от найвища судова інстанція держави вирішила і його ухвалу переглянути в касаційному порядку.Тож матеріал "про 30-й ТВК" передано на розгляд Судової палати у господарських справах Верховного Суду України. Коли відбудеться її засідання - поки що невідомо.

Отже,тепер вже остаточно ясно, що обидві ТРК ("Київ" і ТЕТ), як і писала "Детектор медіа", у парламентську виборчу кампанію "в їдуть на одному возі", тобто на 30-у каналі.

Інф."Детектор медіа"

Читайте також:

Вчора на засіданні Національної Ради з питань ТБ та РМ було таки розглянуто питання про визначення переможця конкурсу на 30-ий та 42-ий канали, 09.11.2001

На 30-му телеканалі – скоро фінал?, 25.10.2001

Баталія за 30-й київський телеканал як пролог переділу телевізійного простору України, 09.10.2001
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду