Помер журналіст і письменник Микола Босак

Помер журналіст і письменник Микола Босак

8 Листопада 2018
4516
8 Листопада 2018
12:41

Помер журналіст і письменник Микола Босак

4516
Письменник і журналіст Микола Босак пішов із життя у віці 70 років. Його поховають в Черкаській області, де він жив останні роки
Помер журналіст і письменник Микола Босак
Помер журналіст і письменник Микола Босак

Про це у Facebook повідомила письменниця та журналістка Зірка Мензатюк.

«Помер Микола Босак, письменник, журналіст. Поховають його у рідних краях – у Гельмязеві Черкаської області, де він і жив останні роки. Помолімося за його світлу душу всі, хто знав Миколу – однокурсники факультету журналістики Львівського університету, колеги-письменники, журналісти Національного радіо, редакції "Перця"», – написала вона.

Микола Босак народився 26 травня 1948 року в селі Підставки на Черкащині. Закінчив факультет журналістики Львівського університету.

Працював в Національній радіокомпанії України. Автор книжок «Кришталевий журавлик», «Рушники вишивають не всім», «Планета Диканька». Лауреат Всеукраїнського конкурсу політичної сатири «Золота ратиця — 2003».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4516
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду