Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець

Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець

6 Червня 2018
2210

Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець

2210
Телеведуча Христина Стець приєдналася до команди «Мультимедійної платформи іномовлення України» з 4 червня.
Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець
Новою ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV стала Христина Стець

Про це повідомляється на сайті UATV.

«31-річна Христина Стець родом зі Львова. Закінчила факультет журналістики у Львівському національному університеті імені Івана Франка, потім вивчала режисуру в Київському національному університеті ім. І.П. Карпенка-Карого. Розпочинала свою кар’єру у Львові, пізніше переїхала до столиці. Працювала другим режисером на проекті "Круті 90-ті" із Гаріком Кричевським, опісля – редактором програми "Проти ночі з Павлом Шереметом" на телеканалі TВІ, потім, до революції, – на телеканалі UBR, також була ведучою новин на 24 каналі та автором документальних стрічок про анексію Криму й фільмів про Донбас на початку АТО», - сказано в повідомленні.

Із 4 червня 2018 року Христина стала ведучою програми «Лицом к лицу» на UATV.

За її словами, формат програми «Лицом к лицу» допомагає українцям і людям за кордоном познайомитися із цікавими людьми з різних сфер діяльності: культура, політика, економіка, спорт, суспільство.

«Я хочу, щоби кожен, хто нас дивиться, розумів, що Росія конкретно воює проти України, російська влада вбиває, знищує, катує українців. До того ж, люди повинні знати, що в Україні, крім війни, відбувається ще дуже багато – країна розвивається, у нас формується зріле громадянське суспільство, люди гуртуються, продовжують підтримувати армію, кожного дня українці здійснюють подвиги – і нам треба про це розповідати… Тоді, можливо, той, хто колись виїхав із України, захоче повернутися – бо ми розвиваємося, у нас ще є на що сподіватися», – переконана Христина Стець.

Раніше повідомлялося, що новою ведучою прямих ефірів на каналі «112 Україна» стала Валерія Сергєєва.

Фото: UATV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2210
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду