Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу

Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу

30 Травня 2018
4814

Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу

4814
Журналіст і телеведучий Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила генеральна директорка каналу Євгенія Захарова.
Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу
Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу

Євгенія Захарова зауважила, що Євген Кисельов повернувся на Прямий канал минулого тижня. «Він був у відпустці», – пояснила вона.

Євген Кисельов і далі вестиме в ефірі Прямого каналу підсумкову програму «Підсумки з Євгенієм Кисельовим», програму інтерв’ю «Киселев. Авторское», а також спеціальні марафони. Зокрема, він був співведучим марафону Прямого каналу з нагоди весілля принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня, марафону з приводу вбивства журналіста Аркадія Бабченка 29 травня.

Телеведуча Юлія Литвиненко, яка нещодавно прийшла на Прямий канал і деякий час вела програму «Підсумки» замість Євгена Кисельова, залишається на Прямому каналі, повідомила пані Захарова. Пані Литвиненко веде спеціальні марафони (зокрема, була спів ведучою марафону з приводу вбивства Аркадія Бабченка) та готує до ефіру свої нові програми на Прямому.

Нагадаємо, у квітні «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що Прямий канал припинив співпрацю з телеведучим Євгеном Кисельовим нібито через те, що пан Кисельов почав працювати на «Радіо НВ», не повідомивше про це керівництво каналу. Євген Кисельов зник з ефіру Прямого каналу, згадки про нього зникли із сайту каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду