Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»

Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»

23 Березня 2018
2669
23 Березня 2018
11:33

Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»

2669
Журналістка і продюсерка має намір перепочити, а згодом переформатувати свою співпрацю з «Громадським».
Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»
Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»

Журналістка, редакторка і продюсерка Тетяна Пушнова повідомила, що залишає посаду генпродюсера «Громадського телебачення».

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Сподіваюся, буде більше часу на головне… Хоча не факт, бо життя складне і багатогранне», - написала пані Пушнова.

«Збираюся трошки перепочити і переформатувати свою співпрацю з "Громадським"», - прокоментувала Тетяна Пушнова своє рішення «Детектору медіа».

Тетяна Пушнова – журналістка, редакторка та продюсерка. Починала журналістську діяльність 2004 року на 5 каналі. Брала участь у створенні новинної служби на телеканалі ТВі. З 2010 року працювала в ТСН на телеканалі «1+1». До запуску влітку 2014 року телеканалу Ukraine Today працювала шеф-редактором «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1».

Влітку 2014 року Тетяна Пушнова запустила та очолила перший український англомовний інформаційний телеканал Ukraine Today. Наприкінці 2016 року залишила групу «1+1 медіа» у зв'язку із рішенням закрити Ukraine Today.

Рік тому Тетяна Пушнова обійняла нову для «Громадського» посаду - стала генпродюсером. З 1 березня вона відповідала за якість програм, телевізійної картинки та розповсюдження телеканалу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2669
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду