Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)

Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)

13 Березня 2018
3952
13 Березня 2018
15:23

Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)

3952
Прощання з Олесем Терещенком відбудеться в середу, 14 березня, о 13.00 в монастирському храмі Троїцького Йонинського монастиря, що на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАНУ на Печерську.
Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)
Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)

Відомого українського журналіста, заслуженого журналіста України, ведучого телеканалу «UA:Перший» Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня.

Про це в коментарі «Громадському» повідомив очільник Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«У нього було прохання, щоб його поховали або поруч з батьком на кладовищі на Нивках, або це буде "Байкове"», — сказав також пан Аласанія.

Прощання з Олесем Терещенком відбудеться в середу, 14 березня, о 13.00 в монастирському храмі Троїцького Йонинського монастиря, що на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАНУ на Печерську. Про це повідомив у Facebook друг Олеся Терещенка Дмитро Рибаков.

«Це місце, де останні півтора десятки років билося православне серце Олеся, де були охрещені його діти. І де сам Олесь просив провести його в останню путь», — написав пан Рибаков.

Олесь Терещенко, який останнім часом боровся з онкологічним захворюванням, пішов із життя увечері в понеділок, 12 березня. Йому було 43 роки.

Цю гірку новину в журналістському середовищі сприйняли з великим сумом.  

Нагадаємо, про хворобу тележурналіста стало відомо у серпні 2017 року. Тоді колеги збирали гроші на його лікування.

Згодом Олесь Терещенко повідомив, що планує повернутися на екран у 2018 році з новим проектом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду