Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат

Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат

28 Лютого 2018
1523

Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат

1523
Український режисер Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії російського міста Лабитнангі, його нікуди не перевозили, повідомив адвокат Сенцова Дмитро Дінзе.
Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат
Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат

«Я зв'язався з офіційними представниками колонії. Вони мені сказали, що Сенцов нікуди не перевозився й перебуває зараз у колонії», – сказав  Дмитро Дінзе в коментарі Крим.Реалії. 

Про це написала на своїй сторінці у Facebook і сестра Олега Сенцова Наталя Каплан.

«Винесу ще окремим постом:

АПД. За інформацією надійного джерела, Олег перебуває все там же, в ІК-8 у  Лабитнангі. З'ясувалося, що в листі був неправильно вказаний рік народження. Така собі відмазка, звичайно, можна подумати, у них там часто-густо Сенцови Олеги Геннадійовичі. Ну, таке, урок нам на майбутнє.

Отже, відставити паніку) Але всім небайдужим величезне спасибі) Сподіваюся, далі без помилкових тривог», - написала пані Каплан.

Як повідомляв «Детектор медіа», вчора, 27 лютого, Наталя Каплан повідомила, що приступає до пошуків свого брата, українського режисера Олега Сенцова, який має перебувати у виправній колонії №8 («Білий ведмідь») у місті Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Згодом правозахисниця Тетяна Щур припустила, що він може бути в лікарні. Вона також уточнила, що «Сенцова могли відвезти і в цивільну лікарню, куди возили після прибуття».

Нагадаємо, 25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Згодом стало відомо, що Сенцова направили у виправну колонію №8 («Білий ведмідь») у місто Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1523
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду