Сущенко побачився з дружиною та донькою у СІЗО

Сущенко побачився з дружиною та донькою у СІЗО

27 Лютого 2018
902

Сущенко побачився з дружиною та донькою у СІЗО

902
Українського журналіста Романа Сущенка у московському СІЗО Лефортово відвідали жінка Анжела та донька Юлія
Сущенко побачився з дружиною та донькою у СІЗО
Сущенко побачився з дружиною та донькою у СІЗО

Про це повідомляє адвокат журналіста Марк Фейгін на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно закінчилося чергове побачення українського журналіста Романа Сущенко з дружиною і дочкою в тюрмі Лефортово», – написав він.

Нагадаємо, віце-спікерка Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що змушена спростувати розповсюджену у ЗМІ інформацію щодо обміну українських політв’язнів у Росії Романа Сущенка і Олега Сенцова на засуджених в Україні дезертирів.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, а сьогодні, в середу, 21 лютого, Роман Сущенко розпочав ознайомлення з речовими доказами у кримінальній справі проти нього.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
902
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду