Журналісти збирають кошти на відновлення редакції «Четвертої влади»

Журналісти збирають кошти на відновлення редакції «Четвертої влади»

23 Лютого 2018
1395

Журналісти збирають кошти на відновлення редакції «Четвертої влади»

1395
Представники ЗМІ просять колег допомоги у зборі коштів на відновлення роботи інформаційно-аналітичного видання «Четверта влада», офіс якого постраждав від підпалу невідомим 22 лютого
Журналісти збирають кошти на відновлення редакції «Четвертої влади»
Журналісти збирають кошти на відновлення редакції «Четвертої влади»

Про це у Facebook повідомляє рівненська журналістка Інна Білецька.

«Давайте допоможемо відновити роботу редакції. Четверта влада – це ми. Четверта влада повинна працювати», – написала вона.

Картка «Приватбанку»: 5168 7423 5417 6087 (Торбіч Антоніна Олександрівна, заступниця головного редактора видання «Четверта влада»).

Зазначимо, що 17 лютого невідомі пограбували хостинг, на якому розміщувався інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада», наразі сайт видання недоступний.

Увечері 22 лютого в місті Рівне невідомий чоловік підпалив редакцію інформаційно-аналітичного порталу «Четверта влада», журналісти якого займаються розслідуваннями.

Національна поліція Рівненської області розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Головний редактор інформаційно-аналітичного видання «Четверта влада» Володимир Торбіч повідомив «Детектору медіа», що підпал приміщення редакції пов’язаний виключно з професійною журналістською діяльністю.

Правозахисна організація Freedom House в Україні засуджує переслідування проти активістів та закликає провести чесне й неупереджене розслідування підпалу офісу інформаційно-аналітичного видання «Четверта влада» у Рівному.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1395
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду