З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк

З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк

8 Лютого 2018
9291

З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк

9291
Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, звільняється через «організаційні непорозуміння»
З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк
З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні я залишаю "1+1 медіа" та проект FootballHub. Із холдингом у мене виникли організаційні непорозуміння. Їхнім стартом став новий проект SportPlace, до якого я приєднався і хотів поєднувати роботу, – пояснив він. – "1+1 медіа вважає новий проект" конкурентом, а залучення кількох працівників FootballHub для фрілансу на SportPlace – недопустимою ситуацією. Ми вирішили припинити співпрацю з "1+1 медіа"... "1+1 медіа2 є ряд претензій до мене під час становлення FootballHub, у мене є ряд претензій до холдингу».


Пан Поворознюк також повідомив, що пропрацював у медіахолдингу 8 років.

«Детектор медіа» попросив «1+1 медіа» прокоментувати звільнення пана Поворознюка та повідомити, чи продовжить проект існування.

 

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації.

В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

У вересні 2017 року стало відомо, що у проекта з'явився сайт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9291
Читайте також
09.02.2018 16:56
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду