У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова

У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова

5 Лютого 2018
1710

У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова

1710
2 лютого невідомі викрали з квартири миколаївського журналіста інтернет-видання «ІншеТБ» Андрія Попова ювелірні вироби, два ноутбуки та шість флешок
У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова
У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Журналіст не виключає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю.

«Я по-перше хочу підкреслити, що я не стверджую на 100%, що це пов’язано саме з журналістською діяльністю. Але я не можу виключати цей факт, тому що є кілька осіб які вважають, що є інформація, оприлюдненню якої в моїх матеріалах вони не зацікавлені в цей час. Тому я не виключаю саме це, тому що окрім ювелірних виробів, розшукували і забрали носії інформації», – розповів пан Попов.

За словами журналіста, флешки лежали в різних місцях в квартирі і зловмисники їх всі знайшли і забрали.

«Всі шість штук (флешки – ред.) лежали в різних місцях, і всі шість флешок забрали. Я не кажу, що на цих флешках було щось виняткове, на деяких матеріали дружини, на деяких – мої, але для мене особливої вартості в цих флешках не було. Водночас втрачені деякі матеріали, які були на ноутбуці. Вкрали обидва – мій і дружини. Таке враження, що той хто зайшов, окрім того, що він брав для себе, в нього було завдання вилучити все що було носієм інформації», – розповів журналіст.

За повідомленням ІМІ, пограбування виявила дружина журналіста, яка увечері повернулася першою додому. Відразу було повідомлено в поліцію, яка прибувши на місце, не знайшла відбитків пальців зловмисників.

За словами пана Попова, двері відкрили підбором ключа або відмичкою: «Перші залізні двері були відкриті, а потім закриті знову. Тобто, коли ми повернулися, то двері були зачинені. Досить акуратно спрацювали».

Нагадаємо, 8 грудня невідомі обікрали квартиру журналіста черкаського телеканалу «Вікка» Богдана Маруніча.

Фото: Nieruchomości - eGospodarka

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1710
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду