Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео

Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео

18 Січня 2018
1017

Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео

1017
У четвер, 18 січня, в Оболонському районному суді Києва на засіданні у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича допитають чотирьох його охоронців. Слухання відбудуться без фото- і відеофіксації
Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео
Суд заборонив знімати допит охорони Януковича на фото і відео

Про це повідомив кореспондент Цензор.НЕТ із зали суду. 

За словами судді, чотири свідки з Управління держохорони, які з'явилися в суд, попросили заради безпеки своєї і своїх сімей проводити засідання без відео- та фотозйомки. Прокуратура прохання підтримала.

Суддя також попросив припинити трансляцію ГПУ в Youtube.

Видання нагадує, що сьогодні, 18 січня 2018 року, в Оболонському районному суді Києва триває 29-тє засідання по суті у справі про держраду і пособництво веденню війни екс-президента-втікача Віктора Януковича. Йому інкримінують три статті Кримінального кодексу України: ч. 5 ст. 27 (державна зрада), ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни); ч. 3 ст. 110 (пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Як повідомляв «Детектор медіа», адвокати Януковича через соцмережі шукають тих, хто розповість «правду про події 2013-2014 років». Адвокатів екс-президента-утікача зокрема цікавлять відомості щодо організаційної структури Штабу національного опору, підпорядкованості бійців самооборони політичним лідерам Євромайдану, наявності зброї на Майдані. Відповідне звернення розмістив у Facebook один із представників захисту Януковича Віталій Сердюк.

Фото: censor.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1017
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду