Юлія Боднар стала ведучою «112 Україна»

Юлія Боднар стала ведучою «112 Україна»

29 Грудня 2017
6675

Юлія Боднар стала ведучою «112 Україна»

6675
Колишня ведуча телеканалу «Київ» стала ведучою телеканалу «112 Україна». Свій перший ефір на «112 Україна» вона проведе напередодні Нового року в парі із Сергієм Гулюком з 12:00 до 16:00, повідомляє прес-служба каналу.
Юлія Боднар стала ведучою «112 Україна»
Юлія Боднар стала ведучою «112 Україна»

Юлія Боднар за освітою журналіст. Закінчила Національний авіаційний університет. Повноцінно із професією почала знайомитися з першого курсу. Працювала ведучою на муніципальному телеканалі «Київ».

«112 Україна  — в жодному разі не випадковість, а цілеспрямований вибір. Вважаю, що телебачення має інформувати, пояснювати, просвітлювати і допомагати населенню. Саме цього я прагну у своїй роботі і саме таким для мене є 112 Україна», - прокоментувала свій прихід на цей канал Юлія Боднар.

Нагадаємо, в жовтні новим ведучим ранкової програми «112 хвилин» на «112 Україна» став колишній редактор «Русского радио Украина» Олександр Ролдугін. У листопаді ведучим каналу став соціолог Олександр Шульга.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду