20 грудня - cпілчанський вечір пам’яті Ігоря Лубченка

20 грудня - cпілчанський вечір пам’яті Ігоря Лубченка

18 Грудня 2017
774

20 грудня - cпілчанський вечір пам’яті Ігоря Лубченка

774
У день проведення засідання Секретаріату НСЖУ 20 грудня відбудеться вечір пам’яті багаторічного голови НСЖУ Ігоря Лубченка – з нагоди його 80-річчя.
20 грудня - cпілчанський вечір пам’яті Ігоря Лубченка
20 грудня - cпілчанський вечір пам’яті Ігоря Лубченка

При СЖУ 1994 року, нагадаємо, було створено на громадських засадах Комітет захисту свободи слова, який очолив його ініціатор Ігор Лубченко. У квітні 1997-го IХ З'їзд СЖУ на альтернативній основі обрав Ігоря Лубченка головою Спілки, у квітні 2002-го на Х З'їзді НСЖУ він був знову переобраний на цю посаду.

Спільно з народними депутатами-журналістами багаторічний голова Спілки зробив вагомий внесок у підготовку низки законів, законодавчих і нормативних актів, що стосуються інтересів працівників пера й мікрофона, зокрема йдеться про Закон України «Про державну підтримку засобів масової інформації і соціальний захист журналістів».

В пам’ять про колегу, який самовіддано боронив цінності свободи слова, НСЖУ прийнято рішення про запровадження щорічної Національної премії на захист свободи слова імені Ігоря Лубченка. Лауреатами премії вже ставали такі відомі журналісти як Володимир Мостовий, Наталія Лигачова, Олександр Бриж.

Початок вечора пам’яті о 16:00 (конференц-зал НСЖУ, вул. Хрещатик, 27-А).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
НСЖУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду