Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)

Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)

6 Грудня 2017
1983

Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)

1983
Міхеїл Саакашвілі після виступу перед соратниками під Верховною Радою 6 грудня неввічливо відповів на запитання київського журналіста служби ВВС Джона Фішера.
Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)
Саакашвілі грубо відповів кореспонденту ВВС (ВІДЕО)

Журналіст опублікував у себе в Twitter відео цього короткого діалогу, повідомляє Ліга. 

Кореспондент ВВС запитав у Саакашвілі, як той почувається, у відповідь почувши «Perfect» («Чудово»).

Тоді журналіст поцікавився, чи планує Саакашвілі «здаватися», на що екс-губернатор Одеської області різко відповів: «Get lost» («Загубися» у сенсі «Щезни»).

Як повідомлялося, 5 грудня СБУ спільно з ГПУ затримали Міхеїла Саакашвілі після обшуку в його помешканні по вул. Костьольній, 7, в центрі Києва. Його затримали в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України – «Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності».

Пізніше прихильники Саакашвілі не дали правоохоронцям його вивезти, заблокувавши автомобіль. Протестуючі допомогли політику вибратися з авто, розбивши скло і зламавши двері.

Приблизно в той же час генпрокурор Юрій Луценко скликав екстрений брифінг, на якому оголосив, що акції Саакашвілі в Україні нібито спонсорував олігарх, який втік, Сергій Курченко з оточення Віктора Януковича. Пізніше прихильники Саакашвілі встановили перед Радою кілька наметів, а після нічної бійки, де постраждали обидві сторони, політик закликав президента Петра Порошенка «припинити провокації».

6 грудня ГПУ оголосила Саакашвілі в розшук.

Фото: скріншот з відео Джона Фішера

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1983
Читайте також
17.09.2017 10:00
Борис Бахтєєв
«Детектор медіа»
2 393
15.09.2017 13:00
Мар'яна Олійник
Світлана Остапа
Юлія Шестакова
4 063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду