7 грудня - прес-конференція щодо внеску Королівства Норвегія для реалізації Плану дій Ради Європи для України

6 Грудня 2017
689

7 грудня - прес-конференція щодо внеску Королівства Норвегія для реалізації Плану дій Ради Європи для України

689
Норвегія надасть додаткові 10 млн. норвезьких крон для реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021рр
7 грудня - прес-конференція щодо внеску Королівства Норвегія для реалізації Плану дій Ради Європи для України

Завдяки цьому внеску буде забезпечено безперебійну роботу проектів Ради Європи в Україні над реформами у сфері прав людини та верховенства права у перехідний період між завершенням роботи за попереднім Планом дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки та новим Планом дій на 2018-2021 роки.

Запрошуються представників ЗМІ:

Що? Прес-конференція щодо внеску Королівства Норвегія на реалізацію Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 рр.

Коли? 07 грудня 2017 року (15:00 – 16:00)

Де? Резиденція Посла Норвегії в Україні, адреса: м. Київ, вул. Стрілецька, 15.

Основні доповідачі: 

Уле Т. Хорпестад, Посол Норвегії в Україні і Республіці Білорусь

Мортен Енберг, голова Офісу Ради Європи в Україні

Під час заходу будуть представлені результати виконання Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки,  який є спільною ініціативою Ради Європи та української влади. Мета Плану дій -  підтримати Україну у виконанні її статутних і специфічних зобов’язань як держави-члена Ради Європи та сприяти вирішенню фундаментальних питань у сфері прав людини та верховенства права в Україні. Ця ініціатива поновлює зобов’язання Ради Європи допомагати Україні при проведенні необхідних реформ у сферах, що належать до компетенції Ради Європи – прав людини, верховенства права та демократії. Проекти, що впроваджуються в рамках Плану дій, спрямовані на підтримку наступних сфер: конституційна реформа і функціонування демократичних інституцій, судова реформа, демократичне врядування, права людини, зокрема запобігання жорсткому поводженню та боротьба з безкарністю, реформа поліції та пенітенціарна реформа, підтримка Уповноваженого ВРУ з прав людини, свобода медіа, захист меншин, антидискримінація, соціальні права та права дітей, боротьба з насильством щодо жінок та дітей.

Робочі мови - українська та російська.

Акредитацію ЗМІ забезпечуватиме Офіс Ради Європи в Україні, контактна особа з питань акредитації: Дмитро Придатко, Dmitriy.PRYDATKO@coe.int, +38044 425 60 01 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Офіс Ради Європи в Україні
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду