Чубаров засудив приїзд в Україну Костянтина Райкіна

Чубаров засудив приїзд в Україну Костянтина Райкіна

19 Листопада 2017
3380
19 Листопада 2017
11:55

Чубаров засудив приїзд в Україну Костянтина Райкіна

3380
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров засудив приїзд до України російського артиста Костянтина Райкіна, який підтримав анексію Криму.
Чубаров засудив приїзд в Україну Костянтина Райкіна
Чубаров засудив приїзд в Україну Костянтина Райкіна

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на сторінку Чубарова у Facebook.

«Райкін вирішив цинічно принизити всіх нас, в'їхавши в Україну... Завдяки схваленню мільйонів «райкіних» російські війська вторглися до Криму... Костянтину Райкіну абсолютно наплювати на жителів Криму, на кримськотатарський народ, що виступили проти окупації, а тепер стали цілеспрямованим об'єктом для репресій і гонінь», – написав Чубаров.

Сам Райкін публічно не коментував ситуацію.

У п'ятницю, 17 листопада, активісти зірвали виступ Костянтина Райкіна в Одесі. Національна поліція Одеської області почала за цим фактом розслідування.

Напередодні актор виступив у Києві та Харкові. У Дніпрі ще у вересні Палац культури відмовив у оренді концертного залу організаторам виступу Райкіна.

Останнім часом в Одесі, як і в низці інших міст України, активісти зривали виступи виконавців із Росії, які виступали на підтримку російської агресії проти України, а також і українських виконавців, які за умов цієї агресії Росії їздили виступати до країни-агресора.

Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або прямо підтримують російську анексію Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

У жовтні 2017 року Верховна Рада ухвалила закон згідно з яким, якщо громадяни країни-агресора планують виступати в Україні, організатор гастролей має за 30 днів до їх початку звернутися із запитом до СБУ про наявність чи відсутність підстав для недопущення цих людей до участі у згаданих заходах.

Як повідомляв «Детектор медіа», 17 листопада список осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, поповнився російським репером В’ячеславом Машновим.

Таким чином, станом на сьогодні до цього Переліку внесено 113 осіб.

Як відомо, перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, Міністерство культури України складає на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Фото: 112.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3380
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
2321 дн. тому
В Києві і Харкові, мабуть, мав повні зали. У малоросійської вати завжди були проблеми із моральними якостями.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду