Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів

Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів

13 Листопада 2017
2728
13 Листопада 2017
19:20

Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів

2728
Ukrainian Media E-School (UMESchool) розпочинає набір на безкоштовні навчальні курси «Онлайн маркетинг і монетизація» та «Корпоративні фінанси» в режимі дистанційного навчання online. Курси стартують в Києві за підтримки Deutsche Welle Akademie, Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).
Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів
Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів

Про це повідомляє прес-служба НАМ.

До навчання запрошуються медіаспеціалісти, журналісти, власники інтернет-ресурсів, маркетологи та інші учасники.

Навчання дозволить учасникам  отримати нові знання та поглибити  вже існуючі знання і уміння в питаннях: створення, просування та продажу контенту, монетизації ЗМІ та планування фінансової діяльності в медіа.

Онлайн-курси є безкоштовними  для всіх учасників. Для реєстрації необхідно зайти на платформу, обрати  необхідний курс та заповнити заявку для участі.

Курс «Онлайн маркетинг і монетизація»: це базовий  онлайн – курс для журналістів,  нинішніх та майбутніх власників інтернет-ресурсів, маркетологів, які бажають познайомитися  з онлайн-особливостями, а також тих, хто вже зробив сайт і соціальний акаунт, але не сформулював підхід до комплексної роботи з ними. Тривалість: 7-10 годин. Рівень: базовий.

Курс «Корпоративні фінанси» розрахований на  працівників медіакомпаній, які раніше не працювали з фінансами в цілому або взагалі стикаються з ними вперше. Курс містить прості і зрозумілі пояснення суті корпоративних фінансів, базових термінів і принципів, на яких будується робота з управління фінансами. Декілька тем присвячені управлінському обліку, основним фінансовим звітам, які важливі як інструменти в роботі менеджера. Окрім цього розділи курсу присвячені бюджетуванню, аналізу фінансової інформації, а також системі побудови оцінки ефективності діяльності компаніївідділупрацівника на базі КРI (ключових показників діяльності).

Весь курс - це 10 різних тем, в кожній з яких можна знайти докладну презентацію, приклади робочих інструментів, тести і завдання (з варіантами відповідей) для самоконтролю, кілька відео-презентацій з ключових моментів, а також рекомендації з використанням додаткових матеріалів для більш поглибленого вивчення предмета (в тому числі посилання на корисні тематичні інтернет матеріалиресурси).

Тренери:

-Віра Черниш – фахівець з маркетингу та просування медіа. Багаторічний маркетолог  в UMH group, в тому числі в журналі «Фокус».

-Ганна Авраменко – експертка у галузі корпоративних фінансів, колишня фінансова топ-менеджерка медіахолдингів StarLightMedia та «Медіа Група Україна».

Ukrainian Media E-School - це сучасні курси підвищення кваліфікації для журналістів та медіаменеджерів. Система навчання побудована за німецьким зразком. Спільний проект Незалежної асоціації мовників (НАМ) і Deutsche Welle Akademie. Українські експерти за багаторічним досвідом журналістики і медіаменеджменту разом з німецькими фахівцями розробили навчальну програму для журналістів і керівників медіасфери, які прагнуть удосконалити свої знання та навички.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду