У Школі судової журналістики розпочався третій сезон

У Школі судової журналістики розпочався третій сезон

3 Листопада 2017
1243
3 Листопада 2017
11:16

У Школі судової журналістики розпочався третій сезон

1243
У Школі навчаються студенти з Інституту міжнародних відносин, Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка, Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, НПУ ім. М.П. Драгоманова, НАУ.
У Школі судової журналістики розпочався третій сезон
У Школі судової журналістики розпочався третій сезон

Стартував третій сезон Школи судової журналістики, яку відкрив Київський апеляційний адміністративний суд.

Про це повідомляє ресурс Українське право з посиланням на прес-службу суду.

У навчальній програмі беруть участь студенти з Інституту міжнародних відносин, Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка, Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, НПУ ім. М.П. Драгоманова, НАУ.

Уже відбулася перша зустріч зі студентами, під час якої працівники апарату КААС розповіли про основні аспекти роботи суду, особливості його функцій та місії. Інформативну екскурсію судом провели начальник інформаційного відділу Вадим Гринчук та спеціаліст відділу правової роботи Ірина Авраменко.

Під час безпосереднього знайомства з учасниками було обговорено навчальну програму, організаційні питання та види майбутніх практичних робіт, які можна буде незабаром прочитати в блогах слухачів Школи.

У третьому сезоні навчальна програма стала більш інтенсивною, йдеться в повідомленні: студенти будуть відвідувати семінари і майстер-класи щодня протягом двох тижнів, а третій тиждень стане суто практичним. Слухачі візьмуть участь у судових засіданнях та напишуть пробні замітки, а суддя Юлія Ісаєнко в деталях розповість про перебіг судового процесу.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 13 вересня Київська школа економіки та VoxUkraine відкрили Центр вдосконалення економічної журналістики. В рамках Центру реалізується модульна освітня програма з економіки, онлайн-курс “Як писати про економіку без помилок”, аналітичний центр вивчення проблем медіа та дискусійний клуб.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1243
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду