Оксана Романюк повідомила, що її переслідує невідомий

Оксана Романюк повідомила, що її переслідує невідомий

1 Листопада 2017
3510
1 Листопада 2017
15:30

Оксана Романюк повідомила, що її переслідує невідомий

3510
Виконавча директорка ІМІ Оксана Романюк повідомила, що протягом 10 років за нею стежить невідомий чоловік
Оксана Романюк повідомила, що її переслідує невідомий
Оксана Романюк повідомила, що її переслідує невідомий

Про це вона написала у Facebook.

«Хлопці і дівчата, як виявилося, у мене є власний переслідувач. Щойно в метро підійшов стрьомного вигляду мужчина в шкіряній кепці, високий, обличчя з поганою шкірою. І почав розказувати, що стежить за мною уже понад 10 років. Знає, що я їжджу таким і таким маршрутом, о такій годині, та деякі подробиці особистого життя. Пропонував себе наполегливо, на категоричне «ні» не реагував, хапав за руки, наступав на ноги. Мусила вискочити з вагону через дві зупинки. Під його якісь там обіцянки щось зробити, не вслухувалася», – написала пані Ромнаюк.

За її словами, цей чоловік раніше вже підходив до неї. Тоді переслідувач погрожував пані Романюк та ображав її. Виконавча директорка ІМІ повідомила, що заяву до поліції поки що не подаватиме.

Нагадаємо, 20 жовтня редакція програми журналістських розслідувань «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода і телеканала «UA: Перший») повідомила про те, що за Олександром Чорноваловим здійснюється зовнішнє спостереження.

Згодом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 182 КК України (незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди).

На фото - Оксана Романюк

Фото: "Укрінформ"

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду