Ірина Ромалійська припинила співпрацю з АТR

Ірина Ромалійська припинила співпрацю з АТR

31 Жовтня 2017
2592

Ірина Ромалійська припинила співпрацю з АТR

2592
Журналістка Ірина Ромалійська повідомила, що більше не вестиме ефіри на кримськотатарському каналі АТR
Ірина Ромалійська припинила співпрацю з АТR
Ірина Ромалійська припинила співпрацю з АТR

Про це журналістка написала на своїй сторінці у Facebook.

«Мій похід у телеведучі був яскравим, але недовгим, – повідомила пані Ромалійська. – Більше я не веду ефіри на АТR. Спасибі, Осман Пашаєв за те, що колись довірив цю справу мені, яка не мала практики. І, Ленур Іслямов, спасибі, що зважилися на цю авантюру. Це був хороший досвід. А досвід – це завжди зростання».

Журналістка додала, що далі працюватиме, як і раніше, на «Громадському радіо» сайті «Цензор.Нет» та у «Настоящем времени».

«Детектору медіа» пані Ромалійська повідомила, що пішла з каналу за своєю ініціативою. Причину свого рішення називати не стала.

Генеральний продюсер каналу Христина Бондаренко так прокоментувала «Детектору медіа» ухід ведучої з каналу: «Причин немає. Вона суміщала роботу. Я прекрасно її розумію, що один тиждень на телебаченні справді дуже важко і воно дуже виснажує. Я думаю, що вона реально втомилася. Це моя думка. І тут немає ніяких підводних течій. І тут не варто цього шукати. Це точно».

На питання, чи була це ініціатива ведучої, пані Бондаренко відповіла: «Так».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2592
Читайте також
11.10.2017 11:55
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду