На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова

На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова

22 Жовтня 2017
1341

На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова

1341
Сьогодні, 22 жовтня, у Києві на кінофестивалі «Молодість» покажуть документальний фільм «Процес: російська держава проти Олега Сенцова». Усі зароблені за цей сеанс кошти будуть перераховані родині українського режисера, незаконно ув’язненого в Росії.
На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова
На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова

Про це повідомляється на сторінці «Молодості» у Facebook.

«Родина Олега Сенцова наразі перебуває в Криму, в Сімферополі. Його діти – 15-річна Аліна та 13-річний Влад живуть разом із його дружиною Аллою та бабусею (матір’ю Сенцова). Його двоюрідна сестра Наталя Каплан, яка брала активну участь у боротьбі за його визволення, переїхала з Москви до Києва після того, як режисеру було винесено вирок, - йдеться у повідомленні. - 22 жовтня о 17:30 на «Молодості. Пролог» ми покажемо фільм Askold Kurov «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова»/ Процесс: Российское государство против Олега Сенцова.

Усі зароблені за цей сеанс кошти команда КМКФ «Молодість» вирішила перерахувати родині Олега Сенцова. Приходьте та підтримайте Олега! Для цього лише потрібно купити квиток у кіно.

Квитки у касах: Кiнотеатр КИЇВ

або тут: https://vkino.ua/…/6172-protses-rosiiska-derzhava-prot…/kiev
http://www.kievkino.com.ua/ru/1088/6172/index.html

«Процес» буде показано в рамках програми «Свобода. Кіно соціальних змін.

Як повідомляв «Детектор медіа», тиждень тому стала відома поштова адреса колонії в російському Заполяр'ї, в яку було доправлено незаконно засудженого і ув’язненного в Росії українського режисера Олега Сенцова.

«629400 Росія, Ямало-Ненецький автономний округ, м. Лабитнанги, вулиця Північна, 33, ІК-8. Сенцову Олегу Геннадійовичу, 1976 р.н. Поки що не зрозуміло, що там з цензурою і чи будуть доходити листи. Іншої інформації у мене немає. Навіть не питайте», - написала у Facebook сестра Олега Сенцова Наталія Каплан.

Раніше відомий російський адвокат Марк Фейгін заявив, що етапування Олега Сенцова в колонію міста Лабитнанги в Ямало-Ненецькому автономному окрузі може мати на меті ізоляцію українського політв'язня.

Нагадаємо, два роки тому, 25 серпня 2015 року, Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Українському активісту Олександру Кольченку суд присудив 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1341
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду