Канал ATR поповнився новими ведучими

Канал ATR поповнився новими ведучими

11 Жовтня 2017
3261

Канал ATR поповнився новими ведучими

3261
До команду каналу приєдналися: російський журналіст Аркадій Бабченко, журналіст «Українського тижня» Денис Казанський, головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик, оглядач радіо «Аристократи» Іван Яковина, журналіст «Українського радіо» Олег Борисов, журналістка Аліме Албієва та Юрій Мацарський
Канал ATR поповнився новими ведучими
Канал ATR поповнився новими ведучими

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила генеральний продюсер каналу Христина Бондаренко.

«Зовсім трохи до старту. Частина нашої зоряної команди ведучих», – написала вона.

«Детектору медіа» пані Бондаренко підтвердила цю інформацію та розказала, що ще двоє ведучих наразі проходять тракт, тож їхні імена вона назвати не може. За словами пані Бондаренко, нові ведучі почнуть працювати на каналі з наступного тижня.

«Вони у нас як запрошені та не будуть працювати 24 години. Кожен буде вести по годині», – уточнила вона та зазначила, що наразі не може повідомити більше інформації, деталі стануть відомі згодом.

Журналістка Ірина Ромалійська, Айдер Муждабаєв та Осман Пашаєв продовжать працювати на каналі ведучими.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3261
Читайте також
16.04.2018 15:50
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду