Львівські медики зробили В’ячеславу Волку ще одну операцію

Львівські медики зробили В’ячеславу Волку ще одну операцію

20 Вересня 2017
1054
20 Вересня 2017
11:19

Львівські медики зробили В’ячеславу Волку ще одну операцію

1054
Рідні сподіваються, що скоро у В’ячеслава запрацюють руки
Львівські медики зробили В’ячеславу Волку ще одну операцію
Львівські медики зробили В’ячеславу Волку ще одну операцію

Лікарі Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові провели ще одну операцію оператору «Першого Криворізького» В’ячеславу Волку, який був поранений у липні під час військових навчань в Кривому Розі.

Про це повідомляє 0564.ua з посиланням на дружину В’ячеслава Інну.

«У п’ятницю повернувся наш золотий лікар Іван Степанович, за результатами МРТ він вирішив, що Славі необхідна ще одна операція (пов’язана вона зі спинним мозком). Операція була сьогодні вранці (18 вересня – ред.). І пройшла добре, Слава Богу. Славон дуже переживав, але ця операція була необхідна!!! Золоті руки лікарів провели операцію успішно. Спасибі їм Величезне за це. Слава відчуває себе добре після операції. Маму майже одразу пустили до Слави», – написала Інна Волк на своїй сторінці у Фейсбук.

«Тепер потрібно трохи почекати, і ми всі віримо, що у Слави запрацюють руки. Молимося за те, щоб Слава пішов на поправку!», – написала також дружина В’ячеслава.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 31 серпня у Львові у військово-медичному центрі Західного регіону лікарі успішно прооперували оператора «Першого Криворізького» В’ячеслава Волка. Після видалення з легень скалок хребта він почав самостійно дихати. Також йому поставили імплант.

Нагадаємо, колеги і друзі В'ячеслава Волка збирають кошти на його лікування. Карта Приватбанку універсальна 4149 4393 9030 7571, одержувач Вовк Інна Олександрівна.

Як писав «Детектор медіа», 6 липня у Кривому Розі поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. 

Підозрюваного затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Понад 60 журналістів, активістів, громадських діячів, серед яких – голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко і викладач Школи журналістики УКУ (Львів) Отар Довженко, підписали лист-звернення до міністар оборони України Степана Полторака із закликом прозорого, швидкого, ґрунтовного та незалежного розслідування поранення під час навчань у Кривому Розі оператора В’ячеслава Волка та кваліфікації їх у відповідності до Законів України, а також розробити нові стандарти безпечної взаємодії ЗМІ зі ЗСУ та Міноборони.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1054
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду