Телеканал СТБ запроваджує премію імені Сергія Назарова

Телеканал СТБ запроваджує премію імені Сергія Назарова

20 Вересня 2017
1199
20 Вересня 2017
09:58

Телеканал СТБ запроваджує премію імені Сергія Назарова

1199
Щорічною премію імені покійного програмного директора СТБ Сергія Назарова нагороджуватиметься найінноваційніша творча ідея, взяти участь у проекті може кожен співробітник телеканалу, преміальний фонд становитиме 10 тисяч доларів
Телеканал СТБ запроваджує премію імені Сергія Назарова
Телеканал СТБ запроваджує премію імені Сергія Назарова

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова правління СТБ Володимир Бородянський.

«Це перший телевізійний сезон, який задумав, але не побачив Сергій Назаров. Я, ми дуже хочемо зробити так, щоб той творчий імпульс, планку, яку поставив Сергій в творчості, ми змогли утримати, не втратити по дорозі щось важливе, що пов'язує нас із глядачем, - написав пан Бородянський. - Ми вирішили заснувати щорічну премію ім. Сергія Назарова. Ми хочемо, щоб нею нагороджувалася найінноваційніша, новаторська проривна творча ідея.

Щороку ми будемо відбирати кращу таку ідею, і кожен рік вона буде в рамках нової заданої теми».

Взяти участь у проекті може, за словами  Володимира Бородянського, кожен співробітник телеканалу. Преміальний фонд становитиме 10 тисяч доларів США, які можуть бути витрачені на професійний розвиток.

Ідеї ​​приймаються до 24 листопада, а 2 грудня планується оголосити переможця.

Як повідомляв «Детектор Медіа», багаторічний програмний директор і заступник голови правління телеканалу СТБ Сергій Назаров раптово помер внаслідок інсульту на 42-му році життя 19 квітня 2017 року.

Сергій Назаров народився в 1975 році, закінчив Академію управління в Москві, працював на російському телебаченні, зокрема телеканалі «Россия». У 2005 році на запрошення Володимира Бородянського прийшов на СТБ, ставши членом правління каналу. Відтоді був незмінним програмним директором СТБ і заступником голови правління каналу. Брав участь у перезапуску СТБ під керівництвом Володимира Бородянського й подальшому виході каналу в трійку лідерів українського телебачення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду