Співробітник УДО журналіста не бив, а хапався за нього – Гелетей

Співробітник УДО журналіста не бив, а хапався за нього – Гелетей

19 Вересня 2017
2077
19 Вересня 2017
19:12

Співробітник УДО журналіста не бив, а хапався за нього – Гелетей

2077
Службова перевірка в Управлінні державної охорони не знайшла порушень у діях своїх співробітників стосовно журналістів програми «Схеми»
Співробітник УДО журналіста не бив, а хапався за нього – Гелетей
Співробітник УДО журналіста не бив, а хапався за нього – Гелетей

Про це повідомив у вівторок, 19 вересня, начальник УДО Валерій Гелетей, написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Михайло Ткач.

За словами Гелетея, «співробітник УДО перечепився і, падаючи, схопився за оператора».

«У мене і у оператора Схеми: корупція в деталях - RFERL Бориса Троценка щойно відбулась зустріч з начальником УДО Валерієм Гелетеєм, - написав журналіст. - Вже перед дверима Гелетея нам повідомив прес-секретар УДО Олег Остапець, що на зустріч запросили інших журналістів. Інші журналісти - це УНН, Главком та телеканал Прямий. Одразу питання до прес-служби УДО:

- Чи були запрошені на цю зустріч представники інших, зокрема, незалежних ЗМІ?

- Чому покликали тільки представників саме цих ЗМІ?

Відповідно до результатів службової перевірки Валерій Гелетей повідомив, що співробітник УДО перечепився через схил і, падаючи, схопився за оператора. У діях співробітників службова перевірка порушень не знайшла».

Як писав «Детектор Медіа», журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив, що в Конча-Заспі (Київська область) на знімальну групу програми «Схеми:корупція в деталях» напали співробітники Управління державної охорони (УДО). Інцидент відбувся біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Петро Порошенко та інші високопосадовці.

Управління державної охорони розпочало за цим фактом службове розслідування

Начальник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей зателефонував до журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача і вибачився за інцидент, який стався за участю співробітників УДО в ніч на 16 вересня біля одного з ресторанних комплексів під Києвом.

Про обставини нападу співробітників Управління державної охорони (УДО) на знімальну групу програми «Схеми: корупція в деталях (проект «Радіо Свобода і «UA:Першого») журналісти пообіцяли розказати у сюжеті, який вийде 21 вересня в ефірі «UA:Першого».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2077
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
crfs
2402 дн. тому
Iнвалiди охороняють пороха
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду