Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти

Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти

13 Вересня 2017
1883
13 Вересня 2017
16:24

Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти

1883
Медійники «дістали» екс-голову Одеської ОДА, за його словами, запитаннями, з яких статків він сплачує по 14,5 тисяч гривень за добу за проживання в елітному львівському готелі
Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти
Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти

Екс-президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розповів представникам ЗМІ, чому о другій ночі покинув елітний готель «Леополіс» у центрі Львова. За його словами, журналісти «дістали» його запитаннями, з яких статків він сплачує за проживання по 14,5 тисяч гривень за добу.

Про це Саакашвілі заявив журналістам на Форумі видавців у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мене замучили питання журналістів про вартість проживання у «Леополісі». У той же час я отримав понад десять пропозицій від інших готелів і скористався однією з них», - сказав Саакашвілі.

Напередодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання, з яких статків оплачує дорогий номер у «Леополісі», він зазначив, що має для цього достойну платню в ТОВ «Укрмедіапростір», де працює, та 5 тисяч євро на рахунку у Приватбанку. При цьому Саакашвілі сказав, що цей рахунок заблокований, і гроші з нього він зняти не може.

Як писав «Детектор Медіа», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі певний час вів телепрограму на каналі ZIK. При цьому прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». Жанр програми - політичне ток-шоу.

За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1883
Читайте також
17.09.2017 10:00
Борис Бахтєєв
«Детектор медіа»
2 396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду