Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу

Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу

13 Вересня 2017
1515
13 Вересня 2017
11:10

Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу

1515
12 вересня 2017 року в Держкомтелерадіо відбулось відкрите засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінститу). Усі три кандидати, які претендували на цю посаду, були відхилені
Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу
Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Як зазначено, комісія розглянула подані претендентами документи і ухвалила рішення про відхилення всіх трьох кандидатур через невідповідність встановленим  вимогам.

«Отже, жоден з претендентів не допущений до участі в конкурсному відборі», – повідомляє Держкомтелерадіо.

Як писав «Детектор медіа»на посаду директора Укртелерадіопресінститут претендували три кандидатиГліб Головченко, директор миколаївського Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV»; Сергій Штурхецький, медіа-експерт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія», і Ярослав Літинський, фахівець, який брав участь у відновленні українського мовлення на Донбасі – зокрема у технічному забезпеченні мовлення Донецької ОДТРК з Краматорська (Донецька область).

Нагадаємо, що серед вимог до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Управлiння та адмiнiстрування» або вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Електроніка та телекомунікації» або «Журналістика» або «Культура і мистецтво», стаж роботи на керiвних посадах нижчого рiвня – не менше нiж 5 рокiв.

Основні напрями діяльності Укртелерадіопресінституту - науково-освітній (підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів засобів масової інформації); перепідготовка та підвищення кваліфікації державних службовців, керівників підприємств, установ і організацій; виконання науково-дослідних робіт з актуальних проблем.

З умовами конкурсного відбору можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо за посиланнями

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=136262&cat_id=79823

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=136276&cat_id=94566

 

Як писав «Детектор медіа», у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, який останні роки очолював Укртелерадіопресінститут.

У серпні Держкомтелерадіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Укртелерадіопресінституту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1515
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду