У ДТП трагічно загинули журналіст Володимир Карагяур і четверо відомих політологів (ОНОВЛЕНО)

У ДТП трагічно загинули журналіст Володимир Карагяур і четверо відомих політологів (ОНОВЛЕНО)

6 Вересня 2017
18071

У ДТП трагічно загинули журналіст Володимир Карагяур і четверо відомих політологів (ОНОВЛЕНО)

18071
Унаслідок зіткнення легковика з лісовозом загинуло п'ятеро молодих чоловіків
У ДТП трагічно загинули журналіст Володимир Карагяур і четверо відомих політологів (ОНОВЛЕНО)
У ДТП трагічно загинули журналіст Володимир Карагяур і четверо відомих політологів (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 6 вересня, у автокатастрофі загинув журналіст Володимир Карагяур.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Віталій Селик.

«Сьогодні, близько 7 ранку, повертаючись з Варшави, Володимир Карагяур загинув у ДТП на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі на Рівненщині. 17 вересня йому мало б виповнитися 34 роки. З ним у машині загинули ще троє – їхні особи встановлюються», – написав Віталій Селик.

ДТП сталася в Рівненській області, Володимир з колегами-політологами повертався з Польщі, де брав участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни».

За часів Революції Гідності Володимир Карагяур працював стрімером (оператором та журналістом) Спільнобачення (Спільно.TV), був арештований режимом Януковича нібито за постачання пального для протестувальників, згодом був випущений під домашній арешт, нагадав ІМІ.

Як написав у себе в Facebook політолог Юрій Романенко, троє загиблих у цій же автокатастрофі – це Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак.

Олексій Курінний – викладач НаУКМА, людина, відома у медійних колах: експерт громадської ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ», член Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно, заступник голови Київської «Просвіти», заступник голови Координаційної ради з питань захисту української мови тощо.

Автокатастрофа сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз).

Повідомлялося, що унаслідок зіткнення загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля, за життя ще одного борються лікарі. Однак згодом стало відомо, що Сергій Попов помер у реанімації. 

«Сьогодні внаслідок страшної ДТП загинув Сергій Попов, керівник і серце нашого АКМЦ, - йдеться у повідомленні Антикризового медіа-центру. - Весь колектив ГО Антикризовий медіа-центр сумує з приводу трагічної смерті керівника нашої організації Сергія Попова і висловлює глибокі співчуття його рідним і близьким».

На місці пригоди працюють слідчі та експерти.

Зранку на сторінці Володимира Карагяура у Facebook друзі і колеги пишуть, що не можуть повірити у те, що сталося. Глибоко сумують друзі, знайомі та колеги інших жертв страшної трагедії. 

«Детектор Медіа» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18071
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
...
2415 дн. тому
Заретушуйте труп на фото, будь ласка. Боляче...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду