Анна Маляр стала співведучою програми «Кримінал на Прямому»

Анна Маляр стала співведучою програми «Кримінал на Прямому»

31 Серпня 2017
5027

Анна Маляр стала співведучою програми «Кримінал на Прямому»

5027
Програму вестимуть Олександр Лірчук та експерт-кримінолог Анна Маляр.
Анна Маляр стала співведучою програми «Кримінал на Прямому»
Анна Маляр стала співведучою програми «Кримінал на Прямому»

Програму «Кримінал на Прямому», що виходить по буднях о 16.00 та о 23.15 тепер вестимуть двоє ведучих: Олександр Лірчук та експерт-кримінолог Анна Маляр. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила шеф-редактор програми Катерина Трушик.

Анна Маляр на своїй сторінці в Facebook написала: «О 23-15 ми знову в прямому ефірі телеканалу "Прямий". Підводимо підсумок надзвичайних подій та кримінальних новин, продовжуємо слідкувати за нічними розслідуваннями та говорити про психологію злочинця, механізм вчинення злочину та ще багато чого цікавого. Так, ми двічі на день в прямому ефірі. О 16й та 23-15».

Нагадаємо, шеф-редактором програми «Кримінал на Прямому» стала Катерина Трушик, яка раніше працювала випусковим редактором програми «Надзвичайні новини» на ICTV.

Нагадаємо, Прямий канал запустився 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

На Прямому каналі працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна АшіонОлександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» і NewsOne Світлана Орловська, акторка, теле- і радіоведуча Сніжана Єгорова.

Наразі Прямий канал веде переговори з телевізійним журналістом і телеведучим Костянтином Грубичем і планує зробити з ним соціальний проект.

Фото: скріншот з програми «Кримінал на Прямому»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5027
Читайте також
25.08.2017 11:00
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
10 272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду