Марина Леончук таки йде з «1+1»

Марина Леончук таки йде з «1+1»

23 Серпня 2017
22113

Марина Леончук таки йде з «1+1»

22113
31 серпня Марина Леончук проведе свій останній ефір на «1+1». На каналі телеведуча пропрацювала майже 10 років
Марина Леончук таки йде з «1+1»
Марина Леончук таки йде з «1+1»

Про це повідомила прес-служба каналу, таким чином підтвердивши інформацію, яку раніше «Детектор медіа» оприлюднив з власних джерел.

Як нагадує прес-служба «1+1», з 2008 року пані Леончук була ведучою випусків ТСН. Через п’ять років її кандидатуру затвердили на ведучу «Сніданку з "1+1"», де вона пропрацювала понад чотири роки.

За інформацією каналу, наразі тривають тракти нової ведучої «Сніданку з "1+1"», яка працюватиме в парі з Єгором Гордєєвим.

Нагадаємо, за інформацією власних джерел «Детектору медіа» 21 серпня стало відомо, що пані Леончук йде з «1+1» на Прямий канал.

Зазначимо, що Анатолій Анатоліч, який донедавна працював з пані Леончук в парі у «Сніданку з "1+1"»,  став ведучим Прямого каналу. Його замінив ведучий «ТСН» Єгор Гордєєв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду