Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»

Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»

19 Серпня 2017
8783

Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»

8783
У новому, 15-му сезоні шоу «Орел і решка» з'явилась нова ведуча. Замість Лесі Нікітюк програму вестимеме в парі з Регіною Тодоренко телеведуча, продюсер і діджей Наталі Неведрова
Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»
Діджей і телепродюсер Наталі Неведрова стала новою ведучою «Орла і решки»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Наталі Неведрова має журналістську освіту та 9-річний стаж на телебаченні: починала свій професійний шлях як асистент продюсера, потім працювала редактором, шеф-редактором, продюсером.

«Як я пройшла кастинг в "Орел і решка"? Мені написали і попросили записати відео про улюблене місце в своєму місті. Я розповіла про підземну парковку в нашому домі. Вийшло смішно. А головне – я щиро вірила, що саме я стану ведучою. Все так і сталося! Я неймовірно рада! У людей, які працюють в шоу "Орел і решка", я закохана з першого дня нашої зустрічі, а Регіну просто обожнюю: вона мені дуже близька по духу», – прокоментувала свою нову посаду пані Неведрова.

Як повідомляє прес-служба каналу, журналістка «зачепила» їх своєю неординарністю.

«Наша нова ведуча – це дуже "несподіваний" персонаж, – розказав головний продюсер проекту Сергій Гулейков. – У неї зовсім інший погляд на життя, і в цьому її фішка. За нею цікаво спостерігати, тому що вона зовсім не схожа на всіх попередніх ведучих 2Орла і решки". Це і допомогло їй на кастингу обійти інших кандидатів».

Ведуча Регіна Тодоренко познайомилась з Наталі Неведровою на зйомках шоу.

«З приходом Наталі у наш колектив з'явилося щось неземне і фантастичне. Вона неймовірно одарована, дуже смішна і весела. Ми досить швидко спрацювалися. Зараз з упевненістю можу сказати, що швидше, ніж з нею, ми ніколи не записували стартову і фінальну підводку ведучих. Ми настільки добре відчуваємо одне одного, що нам практично не потрібно підлаштовуватися. У Наталі я дізнаюся себе такою, якою вперше приїхала на свої перші зйомки "Орла і решки" 4 роки тому. Вона так щиро всьому дивується і радіє! Це мене дуже зворушує. І це дуже круто!», – розказала про свою нову напарницю по шоу пані Тодоренко.

Перший випуск програми з новою ведучою відбудеться на каналі «Інтер» 27 серпня о 10:00.

Зазначимо, днями «Детектор медіа» писав, що в 15-му сезоні тревел-шоу «Орел і Решка» замість Лесі Нікітюк разом із Регіною Тодоренко подорожуватиме інший ведучий. Пані Нікітюк вирішила взяти відпустку.

Нагадаємо, що у квітні в мережі з’явилася інформація про те, що залишити проект може Регіна Тодоренко – через те, що буцімто відкрила журналістам таємниці про «золоту картку» «Орла і Решки». Згодом телеведуча роз’яснила ситуацію. Тим часом Леся Нікітюк, як з’ясувалася, з весни 2018 року погодилася замінити російську телеведучу Катерину Варнаву у проекті Нового каналу «Хто зверху?».  Адже Варнава не змогла брати участь у зйомках через те, що СБУ на п'ять років заборонила їй в'їзд в Україну, про що стало відомо в травні 2017 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8783
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду