21 серпня Фейгін погодить дату зустрічі Сущенка з дружиною та донькою

21 серпня Фейгін погодить дату зустрічі Сущенка з дружиною та донькою

19 Серпня 2017
968

21 серпня Фейгін погодить дату зустрічі Сущенка з дружиною та донькою

968
Марк Фейгін, який захищає ув'язненого в Москві українського журналіста Романа Сущенка у понеділок буде в Лефортово у свого підзахисного, де уточнить дати його побачення з родиною, а також дзвінка синові
21 серпня Фейгін погодить дату зустрічі Сущенка з дружиною та донькою
21 серпня Фейгін погодить дату зустрічі Сущенка з дружиною та донькою

Про це повідомляє «Укрінформ».

«У понеділок (21 серпня – ДМ) йду в Лефортово, до Романа Сущенка. Уточнимо терміни дзвінка Романа синові Максиму. Нагадаю, що 15 липня тому виповнилося 10 років, але батько не мав можливості подзвонити. Тепер ось слідство дозволило їм поспілкуватися. Також потрібно погодити дату приїзду до Сущенка дружини Анжеліки і дочки Юлії на побачення у в'язницю», – сказав Фейгін.

Нагадаємо, у липні Сущенку дозволили три телефонні дзвінки близьким в Україні. Тоді адвокат Фейгін повідомляв, що сподівається на те, що його підзахисному дадуть можливість побачитися з дружиною Анжелікою та донькою Юлією у СІЗО.

На початку серпня журналісту дозволили побачитися з сім'єю.

Як писав «Детектор медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

27 червня Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня. Адвокат журналіста Марк Фейгін подав скаргу на рішення райсуду.Того ж дня міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв’язку з рішенням Лефортівського районного суду Москви щодо продовження терміну тримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка.

Фото: "Укрінформ"

На фото: Анжеліка та Юлія Сущенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
968
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду